Еротичните сънища секс като насън


Еротичните сънища секс като насън

В подсъзнанието на всеки човек се случват неща, някои от които са трудни за обяснение, но те все пак са си там. Може би са проекция на нашето ежедневие, породени от скрити желания, несбъднати мечти или просто ей така.

Еротичните сънища секс като насън

Повечето от нас са имали еротични сънища, които могат да бъдат доста интригуващи и понякога странни. Не сте ли се запитвали дали вашето подсъзнание не се опитва да ви каже нещо. Вашите съновидения могат да символизират нещо, което да подобри живота ви и особенно сексуалния.

Еротичните сънища-често ли се срещат и нормално ли е това ?

Обикновено вие сте притеснени, когато в силни еротични сънища правите неща,  които в реалния си живот никога не бихте извършили и това би ви шокирало. Обаче сексът се счита за едно от най-мощните усещания, поради което не е изненадващо, че сънищата ви са наситени с еротично съдържание.

Според психолозите мъжете по-често имат еротични сънища, което се обяснява с факта, че по природа те са по-активни и то не само в секса. В съзнанието на мъжа мислите за секс го връхлитат на всеки два часа, дори и в момента да нямат обект, който да провокира това. Болшинството от мъжете са полигамни, което обаче не ги спира във фантазиите и сънищата си да имат две и повече партньорки.мокри сънища

       Със сигурност жените също не са „застраховани” от появата на еротика и в много случаи и на секс насън, като партньорът може да бъде шефа, колегата и дори напълно непознат. Някои жени никога в реалния си живот не са изпитвали оргазъм по ред причини–здравословни или психологически, но в съня и фантазията всички задръжки падат, емоциите и желанията надделяват, което води до много по-силни и емоционално наситени еротични сцени.

Сън с еротично съдържание може да има и друго обяснение, предполага се че в момента на съня тялото е във физиологична сексуална възбуда и търси начин за удовлетворение. Възможно е непосредствено преди заспиването и появата на подобен тип сънища мислите ви изобщо да не са били насочени в тази посока.

    Дали обаче се стига до оргазъм по време на сън? Факт – и мъжете и жените имат „мокри” сънища /но не винаги/, като при мъжете те преобладават като честота. Докато някои жени при силна възбуда, сънят може да завърши в мига на събуждането, на ръба на оргазма, който тя да усети напълно съзнателно.

Не е изключено определен еротичен сън да се повтаря многократно, което обаче означава, че е време да се консултирате със специалист.

В крайна сметка сънищата от сексуален характер са често срещано явление сред хората и то от всички възрасти, като се почне от тинейджърските луди години, та се стигне до 60-70 годишна възраст. Спрете да се чувствате виновни. Това е само сън, който носи в себе си онзи особен заряд, оставяйки във вас усещането, че сте живи.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения