Как са изглеждали холивудските актриси преди и сега.


Как са изглеждали холивудските актриси преди и сега.

Дженифър АнистънБъдещата Рейчъл от "Приятели" е родена на 11 февруари 1969 в актьорско  семейство.Наднорменото тегло е било доста голям проблем в  детството, ставайки причина за комплекси.Основният  принос се оказва майката на звездата, която ненавижда баща и, и всичко свързано с него.Постоянно напомня на дъщеря си за "гръцките корени" на баща и, който  по нейно мнение  я  е направил грозна дъщеря.Това е довело до многобройниdjenifer anisten опити за  пластични операция за промяна на формата на носа. Но станала ли е  Джен по-красива е  трудно да се каже.

Как са изглеждали холивудските актриси преди и сега.

Никол Кидман

Рижавата Никол е родена на  20 Юни, 1967 и постоянно крие  естествения цвят на косата! А на това отгоре  косата и се изправя безмилостно.

Може би вината за липсата на любов към собствената си външност и носи известни комплекси, след като звездата като тийнейджър е изглеждала доста зле .Майката-феминистка учи дъщеря си още  от детството да свиква с  активен социален живот - те разпространяват брошури и тормозят минувачите, на които предлагат да посетят следващият митинг на ораганизацията на жените. Никол обаче се концентрира  повече върху това, как всъщност хората я възприемат.

Растейки, Никол се е променила много във външния си вид. Но може би някой я харесва както е била на младини!

Катрин Зита-Джоунсkaterine zita jones

На прелестите на актрисата е трудно да се устои! Дори кавалера Майкъл Дъглас се превърна в перфектен семеен мъж, след като попадна под магията на очите и, и погълна идеалните и  форми.

Не е за вярване, че красотата на Катрин, която е родена на 25ти септември 1969 г., не винаги е била налице.Въпреки че в ранна възраст тя е участвала в пиеси за деца и е мечтаела да стане  актриса, тийнейджърката е имала  проблеми с кожата и теглото си.

Сега казва, че  не иска да се подлага на диета,  след като борбата за хармония на тялото и  е нейна основна цел.

Пенелопе Крусpenelope kruz

Горещата испанска актриса, която е родена 28 апр, 1974 в Мадрид  има сложни отношения с външния си вид.

"Мразя лицето си. Ако видя списание което  лежи на масата с моя снимка веднага го обръщам надолу с корицата си "- казва Круз.

Но повечето фенове не знаят за вътрешните чувства на Пенелопе и си мислят за нея "Изпепеляващо красива."

И наистина  са прави. Красотата на  Пенелопе – нейните  правилни линии и неотразим чар и испански темперамент я  правят една от най-желаните актриси.

Джулия Робъртсjulia roberts

Тази година актрисата навършва 44. Тя е родена 28-ми Октомври, 1967 в едно голямо семейство.

В историята на живота на "Хубава жена" е известно по целия свят: някога като  дете е пострадала  от домашно насилие, а децата са я дразнили като са я наричали  "жаба" с  кръгли очила и голяма уста.

Тогава тя си е обещала да направи така че хората да се захласват по нея. И чудото е налице.

От тогава изминаха  много години, през които тя многократно  си присвои титлата "най-красивата жена в света", без да пролее нито една капка усилие, за да промени външния си вид, сякаш за да покаже на всички, че формата на носа и устата – не са  най-важното нещо.А искрената усмивка и липсата на лощо настроение за външния вид я правят жена за милиони.Джулия никога не е крила и винаги е казвала, че тя не се е родила красавица. И какво от това?Може би за някой това би било полезно кредо!

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения