Бионсе Ноулс си избели кожата


Бионсе Ноулс си избели кожата

Тази седмица Бионсе Ноулс беше засечена  да пазарува в Холивуд с променен външен вид. Свикнали сме да я гледаме с различен цвят на косата, от тъмно кестенява до руса коса.

Но какво беше изумлението на хората? Тя явно се опитва да подражава на Майкъл Джексън и да си избелява кожата. Тя щедро показа добре изглеждащите си голи крака обути с нефрито-велурени токчета на Daffodile от Christian Louboutin струващи 935 долара.

Бионсе Ноулс си избели  кожата

Това не може да бъде трик на светлината , караща кожата и да изсветлей, защото нека припомним, че баща и  Матю е от афро-американски произход, а майка и Тина е със смесена кръв.

Д-р Сюнил  Чопра, консултант дерматолог  в един от водещите дерматологични  центрове на Лондон, заяви: "Най-ефективните средства за избелване на кожата са хидрохинон и Коджик ацид – кисилина съдържаща се в кремовете, които пациентите си прилага върху кожата.Beyonce-article

"Резултатите са нетрайни, защото не се атакува  ензима меланин отговарящ за пигмента на кожата, а се третира самата кожа. И двата начина  са  много популярни. Всяка седмица идват в клиниката поне  трима души, които искат тази процедура.

"Има и една подробност, че тази процедура не може да се третира върху цялото тяло и най-вероятно самата Бионсе точно така е направила."

Това не е първият път, когато музикалната звезда леко изсветлява кожата си търсейки  по-светли отенъци на кожата си.Нека припомним, че през август 2008 г., L'Oreal беше обвинен във "варосване" на звездата в рекламата посредством  дигитално осветление на кожата на Бионсе Ноулс.  В същото време козметичната къща отрече, че  снимките са били светлинно манипулирани, но вестника The New York Post нарече изявлението  "шокиращо"  и публично  обвини певицата - която е женена  за  музикалната звезда Jay-Z ".

Снощи говорителят на г-ца Ноулс отказа да коментира най-новите спекулации.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения