Скандал отностно текста на новият сингъл ”S&M” на Рианна


Скандал отностно текста на новият сингъл ”S&M” на Рианна

Рианна е известна с предизвикателствата си на сцената. Използва последните техники за визуализация, както и различни секси лудории. Това доста освободено държание ще и донесе много големи главоболия преди появата си в тазгодишните Британски награди.

Скандал отностно текста на новият сингъл ”S&M” на Рианна

Двадесет и две годишната звезда  е планирала доста голямо „пръскане ” към новият си спорен сингъл ”S&M” за церемонията във вторник. 

Босове са я помолил да промените някои от думите  на песента, защото според тях не са били приемливи за такова грандиозно събитие , още повече, че ще се излъчва на живо по канала  ITV1.

Споровете се водят основно върху именно този пасаж „'Sex in the air, I don't care/I love the smell of it.” Организаторите на събитието са в паника и чакат решението на Рианна. Разбира се тя може да изпълни друга своя песен от репертоара си, който не е никак малък. Клипът към сингъла ”S&M”  е доста похотлив и вече е забранен в 11 страни. В клипа например героинята смуче банан предизвикателно и използва неприемливи съоръжения, които са се ползвали по време на робството в Америка.rihanna-dress

Миналата година Рианна пак се изтипоса в пресата със скандалното си оскъдно облекло (което тя е превърнала в свой напоследък стил) в „X Factor”.Нека си припомним че и други музикални звезди също така направиха пробив на музикалният пазар като например Кристина Агилера срещу която бяха пуснати 4500 жалби за един от скандалните и клипове.

Между другото самото явяване на сцената за наградите „Грами” на Рианна е под въпрос , защото според добре осведомени източници , звездата е болна от бронхит и ларингит.

Тази седмица  певица се съгласи да вдигне ограничителната заповед срещу бившето си  гадже Крис Браун, за да може да присъства на  наградите "Грами". Както знаете се водят дела за побой върху Рианна от Крис Браун, които се спечелиха от певицата. Както сами разбирате всичко зависи от благоволението на звездата.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения