Спортът ползи и ефективност


Спортът ползи и ефективност

Спортът ползи и ефективност срещу целулит, приятна подробност за дамите, комбиниран с подходящата храна, разбира се, без да има нужда от никакви допълнителни неща като кремове, мазила, процедури и т.н. Разбира се, не става с 2 тренировки, а с постоянство и си трябва време, но резултат – има. През спорта тялото се оформя бавно, но стабилно.

 

Спортът ползи и ефективност

Така че ползите от него са външен вид, здраве, удоволствието от движението, и нека не забравяме все пак и за хормоните на щастието, които ще получим от него!  Вече всеки знае, че храната от магазина е с много ниско качество, така че е време да потърсим да си дохраним организма!

Почвите са в десетки пъти обеднени за последните десетилетия, въздуха е доста замърсен, водата от чешмата минава през тръби в които никой не знае колко ръжда и боклуци има, така че какво ни остава? Да търсим начин да си даваме на телата полезни вещества от чисти източници, т.е. места в природата, където човешката дейност все още не е довела до замърсяването, което нашата цивилизация оставя след себе си.

Как да подпомогнем нашето тяло, ако спортуваме?

Независимо от тренировъчният режим, който се спазва, е добре да се погрижим нашите тела да получават енергията, от която имат нужда, за да могат да ни служат добре. И разбира се, какво по-хубаво от това да се обърнем към природата, към която принадлежим, и да се възползваме от нейните богатства? Какво може да бъде в подкрепа на спортуващите?polza-ot-sporta

Една от храните, която би била изключително полезна, са водораслите АФА. Те се предлагат на българския пазар под формата на таблетки и капсули, но аз лично предпочитам капсулите. В таблетките има примеси и обработката е на висока температура, което унищожава много от полезните вещества.

В капсулите водораслите се слагат суровосушени на ниска температура и тогава всъщност са наистина полезни за нашите тела. В изследване на АФА от Microsearch Laboratories Ltd. се установява наличието на огромно количество полезни съставки като микро и макроелементи, протеин, ензими, аминокиселини, витамини, включително така важния витамин Б12. Продължение на статията ТУК

Може да посетите моята Фейсбук страница Консултации за здраве и личностно развитие където можете да намерите още безплатна и полезна информация за вашето здраве.

Save

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения