Добра стойка на тялото, изпъчени гърди


Изпъчени гърди, демонстрация на завидно тяло

Жените често го правят случайно. Може би си мислят, че така из­глеждат по-красиви, но прекаляват с естествената S-извивка на гърба, като гърдите и задникът им щръкват едновременно.

 

Добра стойка на тялото, изпъчени гърди

Когато една жена изпъчи гърди, вместо да заеме по-привлекателната, естествена и удобна поза, в крайна сметка се получават „изпъкналости“ и от двете страни.

Мъжете изпъчват гърди, за да покажат най-доброто и най-впечатля­ващото от себе си. Жените също го правят, за да покажат качествата си по възможно най-очебийния начин.

Изпъкнали гърди - демонстрация на самочувствие при жената

Една жена върви или с изпъчен на­пред бюст, сякаш казва: „Гледай колкото си искаш, но не пипай“, или: „О, ти наистина ме интересуваш“.

И в двата случая налице е своеобраз­но кипрене - тя показва тялото си. В момента, в който двама души се видят, е добре и двамата дълбоко да поемат въздух, да изправят гърбо­ве, да „глътнат“ корем и да вирнат брадички - сигнал, който демонст­рира подсъзнателното ни желание да изглеждаме привлекателни за про­тивния пол.

Пъчене на гърдите при жените

Дали някой се чувства конкурентен. Излъчването на гърдите може да бъде форма на „демонстрация на самочувствие“, акт, в който едно животно се опитва да изглежда по-голямо и по-заплашително за враговете си.изпъкнали гърди на жена

Странно, но мъжете по-малко се тревожат как ще изглеждат пред други мъже, освен ако не съществува потенци­ална сексуална или физическа заплаха. Но жените го правят редовно.

Например две жени редовно си партнират във фитнес залата, но на ня­коя от тренировките се разминават. Ако се случи да се видят в салона, и двете ще „глътнат“ коремите си и ще започнат да тренират малко по-усилено и по-бързо. Отново се опитват да се покажат, но в този случай всяка иска да се увери, че другата няма за какво да я упрекне и че я вижда в най-добрата й светлина.Нашият съвет е:

Правете го внимателно. Добрата стойка винаги те кара да изглеждаш естествен, а не принуден. Изпъчените гърди преразтягат гърба, което е лошо за стойката в дългосрочен план.

Също така, на бизнес среща трябва да се внимава - това е прекалено сексуален и хищен сигнал. И ако една жена го направи на бара, би трябвало да знае, че със сигурност е привлякла вниманието, независимо дали го иска, или не.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения