На Коледа стават чудеса. Нека сбъднем едно такова.


На Коледа стават чудеса. Нека сбъднем едно такова.

Много хора по света очакват Коледа с нетърпение. Защото според преданието,  точно тогава се случват чудеса. Едно детенце от Момчилград очаква също този хубав семеен празник с надежда. Надежда, че и за него някой в тази нощ ще се сети и помогне.

На Коледа стават чудеса. Нека сбъднем едно такова.

Хора с добри сърца и души, нека се сплотим в този труден за страната ни момент и дарим своето левче на това хубаво българче.

Името му е Тодор Чаушев с диагноза детска церебрална парализа. За съжаление той не е включен във Фонда за лечение на деца в чужбина, нито в Българската Коледа.

Лечението на детето в чужбина е на кръстопът, защото то е започнало лечение в клиника в Израел. Успехът зависи изцяло от вашата подкрепа за да може той да е като другите здрави деца.

Необходимо е още едно лечение в чужбина следващата година, което обаче е непосилно за родителите му. За всеки който прояви интерес за моментното състояние на Тошко може да види клипчето направено наскоро тук...

Въпреки голямото му желание да  ходи само, краченцата му все още не са укрепнали напълно и проходилката му е неговото спасение.

Голямото търпение и подкрепа на родителите му дава резултат и Тошко може да ходи като го водят с една ръка (вижте клипа...).

Поради невъзможността на бедната ни държава да отдели средства за такива деца, пред родителите остава само варианта сами да търсят решение за събиране на парите за лечение на детето си.

Мечтата на Тошко Чаушев е да стане доктор и да помага на болните деца. Самото лечение се състои от три до пет курса, като сумата само за едно такова лечение е 12 265 евро.

Толкова много пари семейството му не може да осигури и затова апелират към всички нас (хора с добри сърца), да станем съпричастни и да дарим кой с каквото може , за да може да се случи чудото и това детенце да проходи. Ако имате въпроси към родителите може спокойно да им пишете тук ...


BIC: STSABGSF
Тодор Славчев Чаушев
BG 37STSA93000019160028 -- лева
BG 78STSA93000019160745 -- евро
BG 72STSA93000019221866 -- долари
Банка ДСК -- Момчилград


За връзка може да използвате е-mail : fidanka_chausheva@abv.bg и телефон 0888141724
Може да помогнете на Тошко и като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS TOSHI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). Цената на един sms е 1,20 лв. с ДДС.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения