Oтделни спални - изненадващи резултати !!!


Oтделни спални - изненадващи резултати !!!

Майк и Жана Калъм  извършват един и  същи ритуал всяка вечер през последните осем години. Те разменят с любов целувка, топло се  прегръщат и си пожелават един  на друг спокойна нощ и след това изчезват в отделни спални. В щастливо омъжената двойка  от Чипенхам в Уилтшир, са решили, че за тях  ключът към успешна връзка е да спят разделени. "Сигурна съм и знам, че нашият брак работи  добре ", казва Жана Калъм."Не можех да устоя на хъркането на Майк  и се налагаше да  го будя за да  спре - което означава, че нито един от нас не получава нормален сън ."Решението е очевидно. Сега спя в брачното легло, в което обичам да седя и чета, а Майк се премества в единичното легло в стаята за гости. "

Oтделни спални -  изненадващи резултати !!!

"Нашите приятели мислят, че е странно, а някои даже казват, че брака ни има проблеми", допълва Жана. Естественото предположение е, че двойките, които не споделят едно легло имат по-малко сексуални контакти, но Жана бърза да опровергае тази теорията.

"Ако някой от нас  има  настроение за секс, приютява се до половинката свършваме си работата в леглото и всеки по стаите".Нейният съпруг Майк – 62 годишен учител вярва, че такова споразумение е успеха за техният брак. Той казва: "Тъй като и двамата се нуждаем от добър нощен сън, ние сме по-малко заедно и затова в останалото време по–осезаемо се привличаме." Не е съвпадение, че 45-годишният д-р Нийл Стенли, един от водещите експерти по проблемите в съня, не споделя едно легло с жена си от девет години.

"Ако сте приели стандартите  за легло 2000/1640 см. двойно легло, то всеки възрастен има по-малко лично пространство, отколкото едно дете би имало в своето  единично  легло. В това  няма никакъв смисъл.Последните проучвания сочат, че броят на двойките, които спят отделно се увеличава".

Д-р Стенли добавя: " Споделянето на леглото няма почти нищо общо със здравословният сексуален живот. Ние сме единствените видове, които правят секс  в леглото и след  това заспиваме". "Дори и нашите близки видове, шимпанзета и маймуните, не спят заедно като двойка. Жените спят с децата си, а мъжете спят в едно гнездо сами. "

 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения