Как да определите основния фон на вашата аура?


Как да определите основния фон на вашата аура?

Един от начините за определяне на основния фон на аурата, който описва известния новозеландски парапсихолог Ричард Уебстър, се явява нумерологичния метод. Според него, ние събираме числата на деня, месеца и годината на раждане. Например, ако човек е роден 25-ти Март 1975, основният фон на неговата аура може да се намери както следва: 25.03.1975 = 2 + 5 + 0 + 3 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32. Свеждаме получения резулт до едноцифрено число: 3 + 2 = 5. Числото 5 съответства на синия цвят, което означава, че основния фон на аурата на човека е син.

Как да определите основния фон на вашата аура?

Общото правило има две изключения-числата 11 и 22 са известни като "доминиращи" и не трябва да се свеждат до едноцифрено число.

Числото 1 съответства на червения цвят, който показва чувственост и жизнерадост. Хората с червен фон на аурата са амбициозни, решителни, освободени и оптимистични. Съвети за хора с червен фон на аурата: поставяйте пред себе си достойни цели, като постигането на тези цели ще ви вдъхновява и ще ви прави горди.

Нумерология на аурата

Числото 2 съответства на оранжевия цвят, цветът на емоциите и здравето. Оранжевия фон прави своите притежатели мили и отзивчиви към нуждите на другите. Съвети за хора с оранжев фон аура-намерете за себе си такава професия, която може да ви даде усещането, че изпълнявате една благородна кауза.

Числото 3 съответства на жълтия цвят, който свидетелства за креативност и интелигентност. Носителите на жълт фон на аурата са комуникативни и са в състояние да изразят себе си чрез творческа дейност. Тяхното присъствие сгрява и очарова околните. Препоръки за хора с жълт фон на аурата си-определете обхвата на своите интереси, изберете своята дейност по сърце и се опитайте да постигнате съвършенство в тази област.

Числото 4 съответства на зеления цвят-великият цвят на природата, и тези, които го излъчват, не само лесно да се адаптират към обстоятелствата, но също така са и състрадателени, отзивчиви и обичат приятелското общуване. Съвети за хора със зелен фон на аурата-поставете пред себе си нови  предизвикателства и в процеса на тяхното изпълнение наблегнете на самоусъвършенстването.

Числото 5 е на светлосиния цвят, съответстващ на таланта за обучение, на любовта към приключения и на желанието да търсят истината. Светлосиният фон на аурата включва творчество, въображение и бистър ум. Носителите на този фон на аурата се чувстват вечно млади и способни на всякакви постижения. Съвети за хора със светлосин фон на аурата-опитайте се да се съсредоточите върху едно нещо и не започвайте нов бизнес без да сте завършили предишния.

6 съответства на синия цвят-цвят на благородство и човечност. Обикновено хората със син фон са уверени, отговорни и грижовни към другите, които инстинктивно усещат отношението и са привлечени от него. Съвети за хора със син фон на аурата-не забравяйте да почивате, научете се да релаксирате и помнете, че не може да поемате отговорност за всичко, което се случва.аурата на човек

Числото 7 съответства на лилавия цвят-показва духовност, интуиция, ясновидство и повишена чувствителност. Помагайки на другите, те показват сдържаност и такт. Като правило, те не обичат да молят за помощ някой друг и разчитат на своите собствените си сили. Съвети за хора с виолетова аура-научете как да не се затваряте в себе си и се опитайте да изразявате гласно своите емоционални преживявания.

Числото 8 съответства на розовото-показва материализъм, всеотдайност и упорита работа. Хората с розов фон на аурата са нежни и грижовни.

Въпреки това, тези качества не им пречат да се придържат към собствените си убеждения и ако е необходимо, твърдо защитават своята гледна точка. Те винаги намират време да се грижат за близките си хора. Съвети за хора с розов фон на аурата-в стремежа си към грижата за другите, опитайте се да не забравят за себе си и за своите интереси.

Числото 9 съответства на бронзовия цвят, който показва човечност и саможертва. Носителите на бронзов фон аура  са нежни, грижовни и в същото време решителни. Те са готови да помагат на другите и го правят ненатрапчиво, много от тях имат позитивно мислене. Съвети за хора с бронз аура фон-не забравяйте да посветите вниманието си към собствените си желания и потребности.

Числото 11 е на сребърния цвят-показва интуиция, идеализъм и мечти на човека. Носителите на сребърния фон аура са духовните хора, надарени с богато въображение и изключително интуитивни. Те са благородни, честни и доверчиви. При избора на приятели, те разчитат на собствената си интуиция и се опитват да виждат в хората само положителни черти. Съвети за хора с аура сребърен фон-научете се как да си почивате, за да избегнете нервно напрежение.

Числото 22 съответства на златистия цвят, символ на огромен потенциал. Златния фона показва наличието на необикновени способности и чувство за отговорност. Такива хора успяват. Те имат високи идеали и цели, изпълнението на което ги прави щастливи, те са родени лидери, чиято мощна енергия се предава и на другите хора. Съвети за хора със златен фон на аурата-научете се да намирате време за уединение и възстановяване на собствените си сили.

Качеството на нашата аура зависи от нашето психическото състояние, нашия вътрешен мир и нивото на духовното ни развитие. Нека направим усилия, за да подобрим своя вътрешен свят. Запомнете забележителните думите на великия английски теософ Ани Бесант: "Нашата аура показва какви сме ние; движейки се все по-далеч и по-нататък по пътя на истинския живот, ние го правим все по-богат; живеейки един чист и благороден живот, ние го правим по-чист, изпълваме го със стойностни качества ".

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения