Развлечения


Мъжки предпочитания към готината мацка или нейната грозна приятелка

Много хубави момичета в последно време си избират и се движат с доста по-грозни от тях приятелки. От една страна за да изпъкне повече тяхната природна красота, а от друга, цялото мъжко внимание да е насочено именно към нея самата. Това обаче не означава, че те не се допитват за съвет или не търсят помощ като бодигард.

 

Нека обаче да поговорим за грозната приятелка. Тя не е водеща във това така наречено дуо. Хубавиците обичат да се консултират с тях по различни въпроси, но не изпускат водачеството във взаимоотношенията, освен ако не поискат.

Има мъже които харесват точно по-невзрачната от двете приятелки. Грозничкото момиче не е лесна плячка обаче и трябва много да се внимава с нея. Обикновенно флирта с такива жени е труден, защото те са по-уязвими, абсолютно непредвидими  и са винаги нащрек.

Ако такъв тип жена усети, че вие се опитвате да си играете с нея, не е изключено да ви отреже квитанциите и да ви направи за смях пред околните ей така за отмъщение. Това може да донесе доста непоправим удар на вашето самочувствие и вашите приятели да започнат да ви се присмиват. Има и такива случаи когато грозната жена се оказва доста заможна. Тя на свой ред си търси млади и красиви мъже, от една страна за да създаде здраво поколение, а от друга за да се показва с красавец в обществото.грозна и хубава жена

Ще се съгласите, че има доста красавици, с големи гърди, които се въртят около възрастните богати чичковци. Защо тогава и грозните жени да не могат да си позволят един Брат Пит например? Най-лошият вариант е жената да е самотна и непривлекателна. Такива жени може да се каже, че са изтеглили губещ в много отношения билет. Те са страхливи, неуверени и доста депресирани личности в живота. Именно поради тази причина мъжете избягват връзка с такива дами.

Да живеете с такава жена просто от съжаление не е препоръчително, защото в крайна сметка винаги се стига някой от вас да се окаже наранен.  Ако няколко невзрачни (грозновати) жени се съберат заедно примерно на бара, те са способни безмилостно да ви направят на пух и прах, дори и да сте най-големият красавец.

Такива жени придобиват голяма смелост заради изпитият алкохол и защото имат безрезервната подкрепа на себеподобните си приятелки. По този начин те избиват липсващото им самочувствие, като се превръщат в безпощадни „хищници”. Бъдете много внимателни мъже, избягвайте такива женски компании  за да не си изпатите.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения