Защо идва краят на песента?


Защо идва краят на песента?

Тя стоеше тихичко пред компютъра, слушаше музика, пиеше кафе и мечтаеше както винаги. Защото в нея музиката създаваше мечти. Мечтаеше за него, въпреки, че нямаше нужда от него, но мечтаеше за него. Дали, защото обичаше да бъде ухажвана?А обичаше да ласкаят и женското и его.Въпреки обичта и вниманието, което получаваше у дома тя винаги търсеше него. Вглеждаше се в прекрасни лица и се питаше, каква ли е тяхната душа , душа на Ангел или Демон или дали е обсебен от мъжка суета.

Защо идва краят на песента?

Обичаше мъжете, като компания и интелект, а може би и като символ на освободеност. Чувстваше се добре сред тях! Искаше да контактува с тях, жените понякога я дразнеха със своето желание за намеса в съдбата на другите въпреки , че и тя слушаше  без да възроптае срещу думите им, ставаше апатична понякога.Но само понякога, когато загубваше вяра в него .

Защото знаеше,че той съществува, но защо все не го откриваше. Музиката разливаше още повече топлина по тялото и, защото мислите и бяха насочени към желание за прегръдка, дъжд, целувка. Мечта! Разлистваше профили и като че ли почувства някакво привличане изведнъж, някакво желание да контактува с него. Не е красив, но излъчва нещо особено, нещо различно. Тя вярваше в съдбата и знаеше, че трябва да направи опит да контактува с него, а съдбата ще реши.

Всичко започна добре, като приказка. Омайваше се от думи и съзерцаваше снимката с красивият профил. Сърцето и учести и без това ускореният и сърдечен ритъм. Защо, защо?? Искаше и не искаше това. Но се чувстваше прекрасно. Не искаше да изпуска мига и това да свършва. Мечта! Всичко беше прекрасно, музика, любов и мечта, но както и в музиката  идва края на песента. Наранена душа! Изгубена мечта ,желана и мечтана. Но тя имаше надежда , че всичко може да се възроди. Не искаше да се предава, не искаше сълзи!

Дано съдбата е такава, че сбъдва хубавите и мечти. Защо , защо душата и е рана и иска да кърви? Защо , защо в очите и все искат да появяват се тез сълзи. Тя силна е и знае, че сълзите нейни са и са твърде скъпи , за да се проливат, но как да обясни  на сърцето си, че скъпо ще и струват.

 

Автор: Румяна Дикова

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения