Приятелството в интернет реално ли е ?


Как да ценим истинските приятели ?

Здравейте искам да ви разкажа за приятелите и виртуалните приятели. Истинските приятели са тези, които те обичат и ти показват по тактичен начин къде грешиш. Помагат ти когато имаш нужда от тяхното мнение и подкрепа. Те винаги са до теб  в радост и в трудни моменти, като  не те предават.

 

Приятелството  в интернет реално ли е ?

За съжаление има и фалшиви приятели,които вместо да ти помагат  плетат интриги зад гърба ти. Пред теб говорят едно ,а когато ви няма друго, като се подиграват на твоите недостатъци. Трябва да различаваме фалшивите от истинските приятели. Народът казва приятел в нужда се познава.

Верните приятели биха направили всичко за вас да се почувствате щастливи и обичани. Те са винаги близо до вас, когато имате нужда от тях. Приятелите са вашата опора, дават всичко от себе си за да разрешите проблемите , които динамичният живот ви предоставя. Те са в добро и лошо близо до теб и не те предават като фалшивите псевдо-приятели.

Богат е този човек, който има много верни хора до себе с, на които може да разчита в труден момент. Виртуалните приятели също са добри. Те контактуват с теб във интернет. Умни и всеотдайни те са до теб през цялото време. Обръщат ти внимание и те обичат като истински приятел. Обичта от разстояние е богатство,защото според мен тя е по-силна от физическата.

Виртуалните приятели също помагат на хора в нужда и са с тях . По лесно е да се сподели някакъв проблем в нета с човек, който всъщнот сте виждали само на снимка, но той съществува и е готов да ви изслуша и да даде своето мнение. Неговото разбиране и самият факт, че ви дава напътствия как да постъпите е достатъчен да спечели вашата любов и доверие. Показва вашите грешки и ви дарява с  внимание и любов, без да ви се подиграва или съди за вашите човешки слабости. За жалост такива хора са голяма рядкост в интернет, но ако срещнете, тогава сте истински късметлия.

Но за съжаление има и такива лоши хора, които лъжат и се представят за такива каквито не са, за да  черпят информация от вас. После я разпространяват във виртуалното пространство и ви се подиграват. Въпросът е защо го правят, най-вероятно избиват комплекси под формата на скрита злоба или на собственото си малодушие. Така че, моят съвет  е: човек  да внимава с кого си пише в сайтовете за запознанства и да цени истинските виртуални приятели, които  те подкрепят и  помагат да се чувстваш щастлив и обичан.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения