Пълна разпродажба на мебелите от олимпийското село


Олимпийското село в Лондон се разпродава след Олимпиадата

Кой иска да спи в леглото на Юсейн Болт или Джесика Енис? Това ще се случи веднага след Олимпиадата в Лондон. Цялото селище, което е предназначено за ползване от атлетите ще бъде опаковано и разпродадено на парче.

 

Пълна разпродажба на мебелите от олимпийското село

11 000 единични легла в олимпийското село на спортистите  са в продажба за £ 39.99, но те ​​няма да бъдат доставени до края на октомври, защото следват параолимпийските игри. Интересното е , че леглата са по-евтини, отколкото повечето олимпийски билети.

Всяко легло ще бъде придружено от  писмо, което удостоверява автентичността, че е именно легло, в което е спал олимпиец. Разбира се няма как да бъде идентифицирано точно кой е спал там. Матраците са малко по-скъпи, на цена от £ 49.

Всички легла и матраци в Олимпийското село в Лондон през 2012 г. са пуснати за продажба от официалния доставчик на мебели за Олимпиадата – „Мебели  Ramler”.

 Компанията възнамерява да  продаде  повече от един милион продукти от игрите, като се започне от закачалките по стаите и се стигне до нощните лампи.

Пол Левин, изпълнителен директор по маркетинг на фирмата, казва, че за феновете на компютърните игри също е помислено. Те ще имат възможност да си  купят продукти, които  са били използвани от  журналисти, служители и медии по време на олимпийските и параолимпийските игри на Олимпийския стадион.

Всъщност  никога няма да знаем на кого са принадлежали тези временни вещи , но всичко това има и своят развлекателен характер, с който се спекулира. Например може да се окаже, че спите в легло  и светвате нощната лампа на атлет, който на следващият ден е станал олимпийски шампион.

 Г-н Левин заяви, че компанията очаква силно търсене на продуктите. "Олимпиадата има огромен отзвук  по света, а цените на артикулите не са никак скъпи. По този начин всеки купувач ще се докосне до идеята на Олимпийските игри” – допълни той. Ето и други цени на някои артикули:

Матраци - £ 49, големи пурпурни чадъри - £ 35, открита сгъваема масичка - £ 29. Клиентите могат да се сдобият с  пълна спалня - легло, матрак, нощно шкафче и лампа за £ 99. Най-скъпите на обектите за продажба са приемната за гости (мека мебел), която струва     £ 2,500, а най-евтините са закачалки по 10 броя за £ 0.5.

Предлагат се още  14,872 светодиодни нощни лампи, 6326 възглавници, 7,496 дрехи, сушилни шкафове и 17,978 сгъваеми столове - струващи £ 8 всеки.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения