Предстоящи събития и изложения, панаири


Нови коли на Париж мотор шоу 2014

Париж моторшоу 2014 ще бъде отворено за посетители от 4 октомври до 19 октомври от 10 – 20 часа всеки ден. Изложбените зали се намират в южната част на столицата на Франция  - Parc des Expositions. Това моторшоу се провежда на всеки 2 години, като последното беше през 2012 година.

 

Париж моторшоу 2012 имаше огромен успех и беше посетено от рекорден брой хора 1 231 416. Всъщност това е едно от най-старите моторшоу в света, като първото е през далечната 1898 година и негов създател е Albert de Dion. Тъй като моторшоуто е във Франция, съвсем логично е да бъдат представени френските марки автомобили – Рено, Пежо, Ситроен и др.

Последни новини около Париж мотор шоу 2014

Освен тях се очаква с нетърпение да бъдат показани най-новите модели на БМВ, Мерцедес и Ауди. Все още е твърде рано да се конкретизира какви ще са основните параметри на изложението и по-конкретно за участниците, но едно е ясно, че интереса е много голям, защото Париж моторшоу 2014 е едно от най-посещаваните и най-известни по света.  

През последните години широко навлязоха SUV моделите с своите високо проходими характеристики, освен тях ръст в световното производство бележат спортните коли. Такива модели като Ferrari California, Bentley Continental и Aston Martin Vanquish Volante ще са на показ през дните на Париж моторшоу 2014. Такива зрелищни  световни прояви са идеално средство за насърчаване на бизнеса за коли.

На последно място може да кажем и за хибридните модели автомобили и за електромобилите като Tesla например. Това е бъдещето за тази индустрия. Единствено високата цена и малкият пробег спира увеличаване на продажбите в световен мащаб. Бъдещето ще покаже накъде ще продължи да се усъвършенства автомобилостроенето.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения