Самолети за бездетни родители


Самолети за бездетни родители

Три от пет  авиопасажери  биха искали да има в  самолетите семейна секция, съобщава Daily Mail. Любопитно е, че по-голямата част от поддръжниците на тази инициатива са бездетни хора, а сред тези, които биха искали да летят "childfree" (самолет без деца) съставляват 25%.

Самолети за бездетни родители

Това се потвърждава от резултатите на проучване, проведено от  Skyscanner.Само 8% от бездетните са съгласни, че хората трябва да могат да избират любимото си място в самолета, и почти 70% заявяват, че биха искали да седят по далеч от деца.От тези, които вече са се сдобили с поколение, 45% не искат на круизите да има място за семейни двойки с деца, а 24% смятат, че пътниците трябва да седнат там където им се иска. Само 31% от анкетираните семейства  подкрепят идеята на зоните за пътници с деца.

Родителите смятат, че техните деца имат  добро поведението на борда и не споделят мнението, че трябва да слушат виковете  на другите деца. Въпреки това, 15% от пътниците, желаят да пътуват сами без децата си.Тези пътници, които могат да си позволят да  платят повече, авиокомпаниите може да предложат пространство за "възрастни само" в премиум сегмента. Този вариант вероятно ще бъде популярен в традиционните семейни  дестинации  към Сочи, България и Турция.

Всяка  пета  британска майка смята за голямо  предизвикателство да тръгнеш на почивка с деца. Въпреки това, 16% от анкетираните не виждат нищо лошо в това децата им да пропуснат  седмица от  училище за да отидат на почивка с родителите си.

Много британци обаче ползват платените услуги на бавачките макар такава да се намира доста трудно.Ако децата се държат  зле в самолета, 47% от родителите се опитват да ги усмирят , с  гледане на телевизия или DVD-игри. На 18% от анкетираните на  децата се дава книга, на 11% се дава нова играчка, а 3% от британците направо си му дават  успокоително хапче без лекарско предписание. И само 1% от анкетираните използват  бонбони като средство за умиротворяване на  бушуващото си  потомството.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения