Фърги от “Black Eyed Peas” стана жена на годината


Фърги от “Black Eyed Peas” стана жена на годината

На втори декември вокалистката на “Black Eyed Peas” ще получи наградата на списание “Billboard” за 2010г. – Жена на годината в Ню Йорк.”Да бъдеш почетен с такава престижна награда  е голямо постижение в моята кариера”- каза Фърги.”Аз съм смирена и в същото време развълнувана от това призвание  с което съм удостоена”.

Фърги от “Black Eyed Peas” стана жена на годината

Фърги обикаля света с групата “Black Eyed Peas” и представи успешно албума си "The END". “Black Eyed Peas” притежава най-дългата серия от поредни седмици на класацията Топ 100 на “Billboard” за 52 годишната история . Сингъла "Boom Boom Pow" оглавява класацията  в продължение на 12 седмици, а  "I Gotta Feeling" за 14 седмици. Освен това  "I Gotta Feeling" е най-продаваната песен в историята на дигиталната Nielsen SoundScan.

"The END" е първият албум от две десетилетия насам, в който влязоха  пет Топ 10 песни в Топ 100 на Billboard класациите.Албумът е продаден в 2,8 милиона копия в САЩ според Nielsen SoundScan. На  30 ноември  Black Eyed Peas ще пусне "The Beginning,", шестият  си албум, който е ловко  продължение на "The END".

В допълнение към процъфтяващия си музикална кариера Фърги се включва и работи за благотворителност свързана с  рака  на гърдата, пусна серия парфюми и направи модна колекция от обувки.Джесика Сипсън

"Фърги е уникален артист, излиза на сцената, на която има нероятни успехи през последните години и в  нейна чест " Билборд "я удостоява с тази престижна награда „Жена на годината", казва Бил Werde, "Билборд" редакционен директор. "Фърги е уникален артист със свой стил и невероятна всеотдайност – истински художник на сцената".

Годишните награди на "Билборд" се присъждат всяка година на най-влиятелните  и талантливи жени в музикалния бизнес.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения