Кой аромат ще повдигне мъжкото настроение?


Кой аромат ще повдигне мъжкото настроение?

Есента – времето на дъжда и меланхолията, а есен в града това си е вече един постоянен стрес и тревога. Не е ли странно, особено мъжете колко  тежко го понасят.

Кой  аромат ще повдигне мъжкото настроение?

Как може да избягате от  монотонността на ежедневието и същевременно  да се вдигнете градуса на настроението?

Психическото здраве също е толкова важно, колкото и физическото.

 И това зависи от много фактори: как започвате деня си, времето, хората които срещате, дрехите с които се обличате както и цветовете и миризмите им. Ароматите са особенният индикатор на  настроението.

Аромати и миризми подходящи за мъж

 Когато усетите вкуса на сладко от малина  - веднага ви напомня за вашето детство, за вашата майка и баба и настроението се подобрява. 

Най-мощният "енергетик на настроение е аромата на цитрусови плодове и ванилия. Цитрусови аромати намаляват тревогата и депресията, те напомнят за слънчевото лято, което вече си е отминало. 

Полезни аромати за настроението на мъжа

Дъх на ванилия - идеален антидепресант, прави ви по-спокойни и  щастливи. Веднага  забравяте за лошото си настроение. aromat za maze

Защо не пробвате да подарите на мъжа си парфюм с дъх на цитрус и ванилия „BOSS Orange Man”. 

Женската серия на тази марка е „BOSS Orange Woman”. Лице на серията  „BOSS Orange Man” стана световно известният  актьор Орландо Блум. 

Той има всички необходими качества, както и свой собствен чар и излъчване за да ни предаде релаксацията и спокойствието на тази марка.

Най-добрият вариант за вас обаче е вие самите да си изберете необходимият аромат, който ще изрази вашата индивидуалност както в дрехите, които обличате така и в атмосферата в която ще се потопите.

Свят  пълен с енергия и страст, със специфичните  аромати, който ви позволяват да усетите свободата да бъдеш себе си  по всяко време на деня и  нощта. 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения