Лейди Гага не оставя нищо на въображението


Лейди Гага не оставя нищо на въображението

Да сега наистина сме видяли всичко за Лейди Гага.Тя пристигна на  CFDA Fashion Awards с прозрачен костюм и само зърната на гърдите и бяха скрити с едни доста странни и безвкусни точки.

Лейди Гага не оставя нищо на въображението

Както самата тя обича често да се изразява пред медиите „Решила съм да доведа нещата докрай”.Явно нейният край е именно да се покаже абсолютно гола на сцената.

Лейди Гага с нов тоалет

Разбира се тя не е единственната певица която трупа точки като се облича по този начин. Формулата на успеха е различна и всъщност крайният резултат е важен. При Лейди Гага това се получава.Лейди Гага гола се показва

Lady Gaga получава модна награда

С този  пищен тоалет изработен от „Mugler gown”, с който почти нищо не се скрива не оставя нищо на въображението.

Обърнете внимание на начина, по който е ушит костюма и как се скриват срамните и части на тялото.25-годишната ПОП певица, чиято скромност и е чужда танцува и пя така „навлечена” в хотел Стандарт в НюЙорк.

тоалети на лейди ГагаПевицата явно в добро настроение доста умело играе на сцената оправяйки си от време на време тюркоазената перука.

За хората които не са гледали тези награди може да споменем, че Лейди Гага често се подкрепя на ръката на Алис Тюли тъй като обувките с които ходи са с 24-сантиметрови токчета.

Нейните драматични инвентар съдържа широк чоропогащник  с шипове, спускащи се между краката и  дупето и навежда на въпроса за това как тя е влязла вътре в него за да се покаже на  шоу наградите.мода на лейди-Гага

И защо са и тези шипове точно на това място. Певицата прие наградата на модното списание (статуетка) и каза: „Всички вие ме карате да се чувствам като звезда. Колкото за тази награда, която сега ми връчвате мога да заявя, че тя означава много за мене и за младите американци”.

На шоуто модният дизайнер Марк Джейкъбс получи награда за цялостен принос в областа на модата от Съвета на модните дизайнери на Америка.

При получаване на статуетката той каза:”Това постижение го постигнах с много любов, страст и креативност и разбира се много упорита работа. Вярвам, че всички знаем , че всъщност голямата награда и признание се намира вътре в нас”.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения