Метростанция в Лондон се превръща в моден подиум


Метростанция в Лондон се превръща в моден подиум

В Лондон се подготвя нов Topshop подиум в седмица на модата пролет / лято 2010 г..
Старата Eurostar станция  Ватерло ще представи нововъзникващите дизайн-таланти на Лондон.

Метростанция в Лондон се превръща в моден подиум

 Всяка година Topshop подава ръка на млади таланти в така наречената виртуална "платформа" чрез осигуряване на спонсорство от страна на  NEWGEN (Британската модна агенция ).От 2001 г. насам такова спонсорство съществува както за модата идваща от  изток, така и за всякаква  друга Fashion  инициатива. И този сезон  платформата ще се превърне в реалност като Topshop успя да намери нов „дом”, където милиони пътници от високоскоростните влакове  до и от Париж ще посещават изложението.fashion2010

" Fashion train " стартира на 18 септември в събота с уникална колекция на NEWGEN дизайнерите  Мери Katrantzou, Майкъл ван дер Хам, Ричард NICOLL, Петър Pilotto и Meadham Kirchhoff  със самостоятелни шоута. След това  на 21 Септември ще се презентира модата от изток с  проекти на Симоне Роча, Хейки Salonen и Фелисити Браун.

Междувременно, по време на Лондонската  седмица на модата на  „Оксфорд Стрийт”,  Topshop и NEWGEN ще предоставят панорамна  площ и фото-стена  под заглавие "най-добре облечения клиент”. Всяко шоу  ще бъде излъчено по екраните на  Оксфорд Стрийт, както и изключителното отразяване на живо в  онлайн магазина  на topshop.com.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения