модни тенденции в облеклото, актуално за сезона, модерни дрехи,


Начинът, по който се движите издава неща, за които не предполагате

Маниерите на една жена както и нейните движения са доста показателен подход за това какви са и намеренията и характера като цяло. Например по време на разговор ако ръката и често стои на скута, това означава , че няма нищо против да се сближи с вас.

 

Но ако често като искате да седнете до нея тя поставя някакъв предмет или човек между вас, това е сигурен знак че е доста притеснена  (чувства се дискомфортно) и е време да се отдръпнете тактично. 

Има доста изследвания по тази тема и ето едно от тях , което не го приемайте за чиста монета , но все пак се вслушайте в него.

Според едно проучване на психолози от Белгия, походката е това , което издава жената за нейните любовни тайни, а именно – самият начин на ходене е показателен, колко чести са нейните оргазми по време на секс.

В опитите се включват две групички жени: такива, които никак или рядко получават оргазъм и втората група са тези с богат опит в получаването на това т.нар. женско сладострастие.woman-walking

Всички жени доброволки били снимани как ходят, след което е бил направен подробен анализ за всяка една от тях от експерти сексолози.

Изненадата дошла когато с безпогрешна точност психолозите определили коя жена към коя група принадлежи, от което следва извода, че жените с опит в получаване на оргазъм имат плавни енергични движения с по-чувственна и свободна походка.

Двигателните мускули на този тип жени са нито прекалено стегнати, нито прекалено отпуснати. От всичко написано по-горе  не бива да се правят кардинални изводи, но може да ни помогне да гледаме по друг начин на женският начин на предвижване.

Сега сигурно ви идват куп въпроси след като сте прочели статията, като например: 100% ли е сигурно , че ако видим на улицата жена, която ходи наперено и си кърши снагата е страхотна в леглото? Едва ли....

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения