Да се освободим от недостатъците - бързи методи за постигане на красота


Да се освободим от недостатъците - бързи методи за постигане на красота

На кого не му се иска  сутрин като се погледне в огледалото да види  перфектно лице, излъчващо свежест ! Все пак, малко са такива  жени, които биха били доволни от своя лик.Подпухнало лице, тъмните петна под очите и  студенината  върху устните - тези и други досадни недостатъци, така ни безпокоят и често допринасят за една много тъжна картина. Но това не означава, че такива дреболии могат да  развалят настроението ни.

Да се освободим  от недостатъците - бързи методи за постигане на красота

В крайна сметка, има методи, които ще  ви позволяват да се справите с тези козметични недостатъци - макар и не веднага, но все пак достатъчно бързо.Тъмните петна под очите. Това е съвсем естествено следствие от напрегнатия   начин на живот: липса на сън, стрес, хронична умора, неправилно хранене. Всичко това води до нарушаване на венознoшд изтичане и натрупване на кръвех пигмент, който дава около очите  ни тъмен нюанс. За да се справим с този проблем, необходимо е достатъчен  сън, свеж въздух, спрете да пушите, почивайте по често и  по-малко стойте  пред компютъра.

Полезно  средство за кожата около очите, което  подобрява кръвообращението в тъканите, например, е тонизиращият  крем "лимон  и магданоз" (Green Mamma) или специалния стик Oligo 25 . Също може да се насочим и към народната медицина.Направете смес от градински чай,няколко резена краставица или варени картофи, сложете малко лед за да се охлади слеста и разтрийте кожата.Студени устни. Това е особенно неприятно , тъй като е невъзможно да се предвиди. Дължи се на  по-отслабен имунитет, като усните се напукват и може даже да се получат и ранички. До скоро, това означаваше, че ще имаме една седмица и половина, внимателно да избягватеогледалото. Но сега можете да съкратите този период до четири дни.Препоръчваме ви Фенистил Пенцивир, който ще ви избави от неприятният херпес. И за да нямате подобни проблеми в бъдеще, е желателно да търсите лек за укрепване на имунитета, например чрез закаляване и витамин-минерални комплекси. През зимата тези прости мерки като цяло имат положителен ефект върху здравето, външния вид  и настроението.Жълтеникав тен.

Този проблем е познат на повечето съвременни жени. Причината за този проблем  и много други козметични проблеми се крие в начина ни на живот. Въпреки това, за да се  поддържа свежестта в безкраен цикъл е необходима ежедневна грижа за кожата ви. Можете да го направите и не забравяйте всяка вечер да почистите кожата си. Освен това се изисква дори и за тези, които не използват козметика - през деня се  запушват порите и се  замърсяват. Веднъж или два пъти седмично, за по-дълбоко  почистване на кожата се препоръчва  търкане с изтривалка когато сме под  душа. Използвайте продукти с овлажняващ ефект - крем  за слънце "Светлини и мелодии" (Орифлейм ).

Добър ефект се постига като си направите маска : от заквасена сметана, извара, краставици или каша от плодове (особено ефективни са  кайсиите  и прасковите) , с което  видимо ще подобрите вашият  тена. Но, за да може резултатът да е  устойчив,  се препоръчва 2-3 пъти седмично това да се прави.И най-важният  козметичен продукт, което  прави невидими  всички недостатъци на външният  вид - това, разбира се е чаровната усмивка на  и доброто настроение. Така че, повече усмивки и по-малко мислете за вашите  недостатъци.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения