Мъжки ризи за официални поводи


Мъжки ризи за официални поводи

Мъжки ризи за официални поводи, важен избор, пред който е изправена силната половина на човечеството. Това е стилна и елегантна дреха, която подчертава личността и допълва цялостната визия на мъжа.

 

Мъжки ризи за официални поводи

Само правилно подбраната риза ще ви гарантира успех, където и да се появите в обществото. Както вече се досещате, щом поводът да я облечете е официален, логично би било ризата да е официална. Свидетели сме, че в много от случаите, мъжете прибягват да обличат подобен тип дрехи, когато са на работа в офиса.

Какви са основните правила при избор на мъжки ризи

Избор на кройка, един от важните елементи в зависимост от структурата на тялото. Тя може да бъде вталена, ако мъжа има хубаво, спортно тяло (няма корем) или класическа в общия случай.

Обърнете внимание как стои ризата в горната част на раменете. Ако там нещата са наред, то вие сте избрали правилния за вас размер. След това погледнете дължината на ръкавите и накрая закопчаването.

Всичко това се следи едновременно, като не пропускайте да усетите свободата на движенията. От това ще зависи цялостната ви визия и ще придаде допълнително усещане за увереност.

Следващото по значение е избор на цвят и модел. Съветът ни е да търсите контраст в цветовете на мъжки ризи и панталони, респективно саката. По-светлите тонове ги комбинирайте с тъмни панталони.

Ако е официална, избягвайте цветните шарки, освен леки кантове вградени в десена. Логично трябва да подходите към аксесоарите (вратовръзка, папийонка, бутонели и колан) и копчетата.

Последните може да са от същият цвят или различен, но това зависи изцяло на какъв модел сте се спрели. За да се чувствате комфортно е важно да изберете плата и десена, от който е изработена мъжката риза.

Ако сте алергични към изкуствените материи, памучния плат е за предпочитане. Мек и приятен за носене, помага на тялото ви да не се изпотява, особено на местата като под мишниците например.

През последните години широко навлязоха платове, които са комбинация от полиестер, вискоза и ликра. Основното предимство е, че не се мачкат, лесно се гладят и бързо изсъхват.

Стоят прилепнали за тялото и подчертават мъжките форми. Жените обожават такъв тип носене на ризата, защото въображението им се развихря.

Ако времето е горещо, може да навиете ръкавите на ризата, ако тя се използва като връхна дреха и да разкопчаете горните копчета, евентуално да не я запасвате. Изборът на яка също е важен, защото от нея зависи какво ще предпочетете да сложите като аксесоар (вратовръзка или папийонка).  

Кои са главните категории мъжки ризи

  • Официални ризи
  • Мъжки ризи с къс ръкав
  • Спортно елегантни ризи
  • Големи размери ризи

Разнообразието в цветовете и десените е огромно, дори има вероятност да ви се замае главата и да се чудите кой е вашия модел. Бъдете смели и експериментирайте, не се притеснявайте да задавате своите въпроси на специалистите в тази модна сфера.

Гарантираме ви крайният успех, и се надяваме, че това няма да е последния път, в който ще отворите вашия гардероб, да се чудите какво да облечете за специален повод или неформална среща с приятели. Демонстрирайте класа и характер, за който всеки мъж мечтае, за да имате успех сред нежната половина от човечеството.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения