Какво намират мъжете в женското лице?


Малките тайни на женското лице

Каква е тайната на женското лице и можем ли да разберем от него за женската душа? Според  учените от университетите в Единбург и Сент Ендрюс външността на жената показва дали тя е полодовита.

 

Какво намират  мъжете в женското лице?

Причина за това е хормона естроген.

 Той се произвежда от яйчниците и според изследователите е в тясна връзка с кожата на жената, особенно по време на нейното полово съзряване. От своя страна женското лице показва, какво е здравословното състояние на жената, както и нейната способност да износи здрав плод.

Тези две неща са в пряка зависимост от нивото на естроген в организма и. По чертите на лицето на жената, мъжа се ориентира и взема съдбоностното решение за избор на партньорка в живота.

Съвременният мъж предпочита жена със сочни устни и големи очи, както и малка брадичка и високо чело.  Съвременната козметика идва на помощ и все по-осезаемо се намесва и коригира някои природни дадености. Защо някои платежоспособни дами прибягват до тях е отделен въпрос?zenski izneveri

От една страна да се харесат на мъжете, а от друга да повдигнат своето самочувствие. Едно друго проучване на водещи американски и канадски университети показа, че склонността на изневяра на някои жени е изписано на  лицата им.

Доказано е за жени с широка брадичка, че изневеряват повече. Тук е намесен  фактора  „тестостерон” в кръвта.

Той бил виновника за кръшкането сред повечето жени. Затова макар и комично, нашата препоръка към мъжете е да търсят представителки на нежният пол с малки брадички и финни устни. Според психолозите били най–вярни съпруги и добри домакини.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения