КАК ДА УГОДИТЕ НА ЕДНА ЖЕНА, АКО Е МНОГО КАПРИЗНА


КАК ДА УГОДИТЕ НА ЕДНА ЖЕНА, АКО Е МНОГО КАПРИЗНА

Не е тайна, че когато една жена тръгва на почивка или на далечна дестинация, тя взема със себе си целият наличен гардероб.

 

КАК ДА УГОДИТЕ НА ЕДНА ЖЕНА, АКО Е МНОГО КАПРИЗНА

За жалост обаче, ако пътуването е със самолет, това се оказва трудна задача. Всички самолетни компании имат ограничения в личният багаж на пътниците. Всяко тегло над допустимото в инструкцията се заплаща допълнително в пъти. Повече от половината  пътници мъже са принудени да жертват място в куфарите си,  за вещите на техните съпруги или приятелки, показва ново проучване.

В проучване на летище Лондон Станстед гласи, че  52 на сто от мъжете твърдят, че при пътуване с жена партньор част  от нейните вещи в крайна сметка са в техния багаж. Това в цифрово изражение е със средно пет килограма в повече в полза на нежните си половинки.prigotvqne na bagaz

Проучването също така потвърди, че 37 на сто от жените са се опитвали да преразпределят съдържанието на куфарите си на самото летището или пред гишето за регистрация, а почти половината на жените пътници са признали, че  вземат "твърде много" багаж за почивка.

Въпреки, че една четвърт от пътниците казват, че прекарват най-малко три часа в опаковане на куфарите си, 13 на сто твърдят, че са напуснали къщата си без паспорт или бордова  карта.

Дните, в които да се казваше" Не забравяйте вашата четка за зъби "отдавна са отминали,  казва Манди Mather, терминал мениджър на Станстед. "Сега въпросът трябва да бъде поставен така: Какво можем да оставим у дома?"

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения