Най-добри продукти с доживотна гаранция на списание FORBES


Доживотна гаранция на стоки

Някои компании са готови да направят голямо обещание (ангажимент) само и само да си осигурят трайни  позиции за живот на пазара. Ако се получи провал в продукта, замяната е гарантирана.

 

Най-добри продукти с доживотна гаранция на списание FORBES

1. Колко пъти сте хвърлили чадър, след като е опустошен от буря? Вероятно твърде много за да ги  броите. Сега си представете, че ползвате чадър на фирмата „Davek”, който обещава доживотна гаранция за всеки новозакупен чадър. Това не е последна модна реклама, а самата истина. Този аксесоар е направен от материали устойчиви на вятър и дъжд и фирмата гарантира високото качество на продукта си, като веднага го подменя с нов ако се счупи вашият.

2. Виждали ли сте какво е отношението на докерите по летищата към багажа на горките пасажери. Те правят с тях всевъзможни акробатични изпълнения, влачат ги, хвърлят ги и т.н. Да не говорим за това как самите собственици ги тъпчат с какъв ли не багаж. kufar Briggs&RileyЗа това са помислили „Briggs & Riley” . Техните багажни чанти и куфари са готови да понесат всякакви премеждия. Ако се повреди някой артикул на тази фирма, той веднага се поправя или се заменя с нов. Разбира се такова качество не е никак евтино. Средната цена на такъв куфар е 320$.

3. Обичате ли да носите шапка през летните горещини, а и не само тогава. Ето една такава, която има доживотна гаранция от фирмата „Tilley Airflo”. Сигурно някои от вас за първи път я чуват, но това е „мерцедеса” на шапките. hat Tilley AirfloТя издържа на всякакви метереологични условия –дъжд, слънце, влага и др. В предната си част така е конструирана, че да прави вентилация на мъжа, който я носи. Цената също не е никак скромна около 80$.

4. Cutco прибори за хранене - Всяко парче, всеки котлет и всeки стрък отрязан от този прибор за хранене е доживотната гаранция дадена от “Cutco”.cutco noz При пазаруване на нож, мъдрият готвач знае какво да си купи, а именно на тази марка. Фирмата гарантира за продукта си и обещава да го замени, ако някога сте недоволни от него. За нейна радост това никога не се случва.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения