магазин, дрехи, актуална мода, сезони в модата


RedHead чорапи Bass Pro Shops

RedHead socks

Дупка в чорапите или  петна от  банани са неизбежно явление за всеки. В оригиналните  магазини „Bass Pro Shops”, които продават продукти на „RedHead” ще ви заменят всеки чифт универсални чорапи.

Фирмата държи на качеството си и гарантира, че нейният артикул ще ви надживее. Трудно е да се повярватова, но така се подържа имидж на световно известна марка. Добре че фирмата няма представителство в България, защото щеше да фалира. Цената на всеки чифт чорапи е само 9,99 щатски долара.

 

Поглезете се със съдове за готвене на „Pampered Chef”.

Малко са битови предмети, които могат да се похвалят с такова високо качество като съдовете за готвене на „Pampered Chef”. Повечето готварски тенджери и тигани се ползват 2-3 години след което трябва бързичко да се отървете от тях и да си купите нови. Най-доброто оборудване в тази област е с доживотната гаранция на „Pampered Chef”.

Rodda Paint

Rodda Paint екстериорни бои.

Сигурно вече сте се опарили като сте си закупили некачествени евтини бои, които след време се лющят и падат. Ето и най-доброто, което има на световният пазар, а именно боя, която издържа на летните горещини и зимните виелици, предпазва къщата ви, прави я по-силна и устойчива на външни влияния. Трудно е да се повярва, че боя може да е годна за цял живот, но това е факт Rodda Paint's Ultimate – това е екстериорна боя. Продава се на цена от 57,79 $ за галон.

Peugeot pepper mill

Big Green Egg керамичен грил. Колко пъти ви се е случвало да излезете през пролетта сред природата и да запалите барбекюто с керамичен грил за първите хамбургери. Изненадата ви е голяма като видите една ръждясала бъркотия! „Big Egg Green” е скара с керамично покритие, която носи доживотна гаранция срещу такива обстоятелства. Няма да пишем за цената зада не се „уплашите”. Peugeot мелница за пипер. Всяко ястие след като се извади от огъня се нуждае от свежо поръсване с прясно смлян черен пипер.За жалост повечето мелници постепенно с времето се износват. Обаче, ако имате закупена такава мелница от „Peugeot” тя ще ви бъде поправена абсолютно безплатно или заменена с нова такава. В интернет има доста голямо предлагане на такива оригинални модели в Amazon.com за по-малко от $ 100.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения