Романтична ваканция на Кайо Левантадо


Романтична ваканция на Кайо Левантадо

Изберете едно различно преживяване като например романтична ваканция на Кайо Левантадо . Това е един истински тропически остров, който ще сбъдне вашите фантазии веднага щом пристигнете тук. Преди всичко мястото е частна собственост, което се намира в залива Самана.

Романтична ваканция на Кайо Левантадо

Тук има само един пет звезден хотел Gran Bahia Principe и няколко много красиви плажове. За ваша информация тук се снимат всички реклами на така популярния ром Bacardi. Поради тази причина островът е познат под името Bacardi island.

На първо място трябва да отбележим изключително красивите пясъчни плажове и чистата тюркоазена вода. Освен това тя е топла целогодишно, което е особено важно за туризма в региона. Но да се върнем към ваканцията на Кайо Левантадо. Цените са доста високи в сравнение с останалата част на град Самана.

Има три големи плажа, като единият е обществен - Плая Гранде. Тук има много заведения за хранене и кафенета със свежи напитки. Предлага се прясно приготвена риба уловена от залива и типичните доменикански специалитети.

Сувенири има достатъчно, но нашият съвет е да си ги купите от град Самана. Другите два плажа са девствени и достъпа там е ограничен само за гостите на хотел Gran Bahia Principe. Посетителите на остров Кайо Левантадо могат да го разгледат лесно, защото има пътеки които обхождат всички важни места. Дори за по-мързеливите има електрически коли, които се използват за голф.

С тях може да се придвижвате свободно из острова. Малките паркове и градини са добре поддържани и дори може да видите на свобода цветни папагали. Също така може да ви предложим гмуркане в кораловите рифове, които са около остров Кайо Левантадо.

Докато някои се гмуркат , други може да се занимават с риболов. Уловената риба може да ви я приготвят веднага в близкия ресторант. Накрая нека добавим и буйната зеленина, която заобикаля това красиво място. Тук има почти всички водни спортове.Cayo-Levantado-best-beach

Звуците на вълните се чуват нощем и са приятни за ушите на почиващите, защото са успокояващи. Ако ваканцията ви е между месеците януари и март, ще имате уникалния шанс да наблюдавате гърбати китове, които се събират в тази част на света и се размножават.

В резултат на това тук става доста оживено. Като цяло обаче остров Кайо Левантадо е едно тихо изгубено в Карибско море място за романтици. Ако ви доскучае има вариант да направите еднодневна екскурзия до водопада Limon, в подножието на който може дори да плувате.

Най-забележителното в случая е, че в Доминика има много места за разглеждане стига да разполагате с повече време. За тях може да прочетете в статията ни атракции в Доминика. Разгледайте галерията от снимки за ваканция на Кайо Левантадо и си изберете кога искате да посетите това райско място.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения