Институции Организации в България


Проститутките в Нова Зеландия правели сложни каскади

През изминалата година и половина в Нова Зеландия имало повече от 40 пътни знака, които били окривени или съборени. Виновни за това деяние се оказали местните проститутки.

 

Те правели доста сложни чупки на знаците, като ги имали за пилон, каквито има по нощните заведения. По този начин жриците на любовта ползвали уреда за да се „социализират” с обществото, споделя дипломатът Дона Лий.

Дори някои от пътните знаци били направо изтръгнати от основите си, защото жените практикуващи най-древната професия се оказало, че са и доста силни физически.

Щетите за реконструкция на знаците са за хиляди долари и ще се платят от проститутките, твърди електронноте издание „Телеграф”. Тъй като те нямат достатъчно пари за това, ще трябва да излязат на улицата и да си ги заработят.erotichen tanc

Доста абсурдно звучи, но законите в Нова Зеландия са едни от най-либералните в тази област.

Местните жители се обърнаха с апел към властите в Оуклънд да забранят предлагането на подобни услуги в близост до населени места и паркинги. Нека припомним, че след 2003 г. тази дейност беше декриминализирана.

След този световен отзвук, някои мъже доста са се уплашили, че жриците са толкова силни физически и са се отказали от подобни пътни услуги. Други пък вече не мислят „А не си платил , а са та пребили и строшили като пътен знак !”

Чудя се как горките новозеландци  оцеляват сред тия проститутки "Годзили" ?

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения