Четири истини за жените, които никой мъж не трябва никога да забравя


Фатални пропуски на мъжете

Въпреки, че мъжете мислят, че знаят как работи съзнанието на жената, те често правят грешки и гафове, които могат да предизвикат спорове и битки, ето защо трябва да се запознаем с четирите истини за жените, които никой мъж не трябва да забравя за да се гарантира гладко съжителство.

 

Четири  истини за жените, които никой мъж не трябва никога да забравя

Независимо дали тази жена е твоята майка, приятел или друг значим човек тези напътствия ще ви помогнат.

Ние обичаме стабилноста. Ние може да сме диви, луди мъже (известни също като "лоши момчета") към днешна дата за известно време, поради тяхната непредсказуемост и вълнение, те предлагат, но когато дойде време да избират "The One", ние обикновено сме  отговорни за  темперамента и татуировки си. 

Съвети за вас мъже и жени

Това е така, защо трябва да сте сигурни, че не прекаляваме с импулсите, защото никоя жена не иска да се установи с един човек, които потенциално би  могъл да продаде къщата и да си купи червена спортна кола.

Не всички от нас искат ангажимент. Жените се страхуват от ангажимента, също като и мъжете.семейни взаимоотношения

 Само защото сме традиционалисти за Дисни принцеси  може само да си мечтаем или да се уредим  с принц по възможност очарователен. Средностатистическата жена не бърза  да се омъжи за първия срещна мъж, на който и попадне. Бихме искали независимост,  дори и след като се оженим.

Жените много обичат изненадите. Една жена обича един мъж, който планира от време на време подарък рокля или палава вълшебна нощ. Също така, случайни подаръци за "не-специални" дни са чудесен начин да кажем  "Обичам те". Това е най-подходящия вид импулсивност.

Рождени дни и годишнини са голям проблем. Забравянето е непростимо, въпреки че след пропуска даже и да купите лъскав нов чифт обувкина Jimmy Choo с токчета номерът няма да проработи.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения