С какви билки се лекува безплодието?


С какви билки се лекува безплодието?

В живота на една жена идва време, когато тя иска да стане майка. Но също така често се случва, радостта от майчинството да се отложи  за неопределено време, а след това ние почваме  да се притесняваме: бягаме по лекарите за да направим всичко възможно, само и само да получим положителен резултат.

С какви билки се лекува безплодието?

Причини за това бременността да  не се случи, може да е от  много различни  заболявания на различните органи и системи- неблагоприятното време за зачеване, стресови ситуации.Първо, ние по план ходим по  лекари и ако не помогне  се обръщаме към народните  лечители. Те  чрез знанията си лесно ни посочват  билки за безплодие.

Народните  средства за защита са ефективен и полезен  начин на лечение, в сравнение с лекарствата на  химична основа, но само ако са точно приложими, в съответствие с режима и дозировката. Витамин Е - голям стимул на сексуалната функция и при  мъжа  и при жената (нейните яйчници).Най-богатият източник на витамин Е, винаги е била розата, от която можете да направите розова вода и да  я пиете. В тиквата също има достатъчно витамин Е.Когато настъпи бременността, тиквата предотвратява риска от токсичност  и увеличава производството на мляко при кърмачките.

Пресният сок от пшеничените зърна също допринася за лечение на безплодие. Дозировката е  половин чаша, половин час преди хранене, 2-3 пъти на ден.Когато имаме възпаление на яйчниците, то  може да бъде коригирано чрез инфузия на смес от билки- подбел, лайка, детелина, кантарион и невен. 50 грама от всяко растение  се смесват,  налива се 0.5 литра вряла вода. Сместа се оставя да изтине за 3 часа и по  една трета чаша 5-6 пъти на ден се консумира. Пийте тази субстанция  1-2 месеца, но по време на лечението трябва да се въздържате от сексуална активност.

В допълнение към билките може да причислим и  върбовите клонки, които трябва да присъстват в стаята.Народните лечители  препоръчват жените, които вече са бременни, да поставят в стаята фикус и да се грижат за него като към дете. 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения