Най-новите разработки на GMC Acadia


Новият пътнически джип кросоувър GMC Acadia 2013

Новият GMC Acadia 2013 представя на вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти автомобил от ново поколение. Този пътнически джип кросоувър разполага с всички удобства по отношение функционалността, безопастността и технологиите. Всички модели на GMC Acadia са задвижвани от 3.6 литров V6 VVT двигател, който използва иновативната технология за директно впръскване на гориво, с което се постига известна икономия на бензин.

 

Най-новите разработки на GMC Acadia

Вътрешната функционалност на колата се запазва както в нейният предшественик и е идеална за многочленни семейства. Характерно за този модел е така наречената SmartSlide система на сядане на пътниците. Те имат лесен достъп до местата за сядане, особенно за тези най-отзад. Различните модели на GMC Acadia 2013 разполагат със седем и осем седящи места, като последният ред седалки се сгъват за да се увеличи товарният обем на задният багажник. Вниманието към всеки детайл е важна черта за конструкторите от Дженерал Мотърс.

Арматурното табло е с нов дизайн, а дисплеят е мултифункционален и съдържа всичката информация за лесно и удобно пътуване. Декорациите в интериора са налице, а местата за сядане са обшити с мека и топла материя. GMC Acadia разполага с Touch активен контрол на климатика, регулируеми облегалки за глава на предните места за сядане и атмосферно зависимо осветление вътре в колата. Помислено е за багажа на пътниците, защото товарното пространство  е най-голямо  в сравнение с конкуренцията от същият клас. Ето някои от екстрите на GMC Acadia 2013:

Започваме със камерата за задно  виждане Vision Camera. Тя позволява на колата да паркира безпроблемно дори  в тесни, проблемни места. Всичко това улеснява водача на автомобила, защото той ползва услугите на цветният  екран на Touch Radio. Цветната радиовръзка с Intellilink става посредством цветен команден  дисплей с възможност за гласов контрол и безпроблемна смартфон hands-free интеграция. Моделът GMC Acadia разполага с вградена Touch система за навигация  и карта с  множество изгледи и ежечасова прогноза за времето. Друга иновация е CROSS TRAFFIC TECHNOLOGY.

Помощни системи за навигация на GMC Acadia

Тя помага на водача като интелигентен инженеринг,  по време на изпреварване когато няма необходимата видимост (т.нар. мъртви петна) и използва  радар за насрещно движение. Друга технология в GMC Acadia в помощ на водача е StabiliTrak. Тя се грижи за контрола на сцепление и внезапните маневри, в това число внезапно спиране и тръгване. Моделът GMC Acadia разполага с напълно независимо активно окачване, което помага в завоите да се вземат по-плавно и да няма плъзгане на колелата по асвалта.

Автомобила е настроен така, че пътниците да не се уморяват по време на път. Джантите са 18 "и 19" , а кормилната уредба е конструирана така,  че да позволява безпроблемно успоредно паркиране.  Като недостатък на GMC Acadia 2013 е теглото, което до някъде пречи на маневреността на джипа и го прави по-тромав на пътя.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения