Saint Croix US Вирджински острови


Saint Croix US Вирджински острови

Насладете се на уникалната природа на Saint Croix US Вирджински острови и неговото културно наследтсво включващи занаяти, музика и още много фестивали и културни събития през цялата година.

 

Saint Croix US Вирджински острови

Това са само част от нещата, които могат да се видят и усетят  на острова.  Saint Croix  осигурява прекрасни плажове някои от които са в топ класациите на Карибските острови. Атракциите тук са много. На първо място това са развлекателните дейности, изискана храна, казино за богатите туристи и голф.

Въпреки че Saint Croix е съвсем малък по площ, ландшафта е изненадващо разнообразен. Големите населени места са две. Град Christiansted е известен със своите къщи с архитектура от  18-ти и 19-ти век и град  Frederiksted, построен в екваториалните гори на острова. Ако търсите уникален остров, то това е вашето прекрасно райско място. Saint Croix предлага големи възможности за еко туризъм и културни посещения.

Туристическата ни разходка започва с историческия Форт Фредерик и продължава към тропическите гори и уединените плажове, които са ужасно много. Всичко това може да се реализира по два начина. Или се включване в сафари с открит автобус или вземете под наем 4x4 джип. Нека да припомним само, че движението на автомобилите е от ляво, което е изключение за всички територии на САЩ.

Северозападната част на остров Saint Croix US Вирджински острови е рядко населена. Тук е най-високата точка от където се вижда целият остров. Мястото е походящо за пaнорамни снимки. От птичи поглед като на длан се виждат търкалящите зелени хълмове и сините заливи на големия остров. Подарете си една разходка на кон с опитен водач. По пътя ще чуете интересни истории за това уникално място , както и интересни неща за флората и фауната в района. Остров Buck  е идеалното място за гмуркачите.

Това е едно от местата обявени за подводен национален парк на Съединените щати. Подводната растителност и риби включително морски костенурки правят тази дестинация особено популярна. Подводният риф и топлите води на Карибско море са още един плюс към вече написаното. Видимоста на водата варира между 60 и 100 фута, което е много добре за подводни снимки. Повечето фирми занимаващи се с diving услуги правят курсове за начинаещи гмуркачи. Ако попаднете на остров Saint Croix по време на коледните празници може да видите на живо Crucian Christmas Festival.

Традицият азапочва още през далечната 1954 година и е запазена до наши дни. Освен това нощите са прохладни в тази част на света и едно нощно къпане е за предпочитане. Подарете си една незабравима романтична ваканция на Saint Croix US Вирджински острови в Карибския басейн  за вас и вашият любим човек.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения