Предимства на минералните гримове


Кремове против бръчки

Минералният  грим е разработен с помощта на минерали, които се стерилизират и смилат в гранулиран прах и след това третирани с подбрани естествени неорганични пигменти се създават разнообразни цветове. Използването минерали  вместо химически съставки в  грима предоставя значителни предимства.

 

Предимства на минералните гримове

Най-добрите кремове против бръчки  са тези, които са приготвени от натурални продукти, особенно за жени с чувствителна кожа, защото минералите са  некомедогенни, което означава, че те не влизат в порите на кожата, а вместо това и позволява да диша. В резултат на това за тези жени, които страдат от розацея, сухота, акне или други кожни заболявания е препоръчително да използват минерална козметични средства.

Минерални кремове за кожа

В допълнение нека кажем, че  основните съставки на минералите, за разлика от повечето неорганични гримове не  развиват бактерии и микроби, които могат да живеят в грима и да инфектират кожата. В компонентите на минералите няма консерванти, така че грима ще имат дълъг срок на годност, толкова дълъг, колкото издържи самата  четка. Минералният грим  много по-лек, почти не се усеща.

 Много потребители съобщават, че въобще не го чувстват на лицето си. Той също така прави  кожата да изглежда естественна с прозрачен блясък. Най-добрите минерални  съставките са  предназначени за подобряване на здравето на кожата. Те могат да включват широк спектър от  UVA и UVB защити, защото имат някои противовъзпалителни съставки като  цинк и магнезий. krem za brachki

Много от жените имат мазна кожа. За тези дами  минералният грим е препоръчителен. Традиционната химико-базирани козметика е много течна, в резултат  на маслата, които те включват. Тези масла създават много проблеми, особено при жени с мазна кожа. В минералният грим не са включени никакви масла и по тази причина  тип проблеми  се избягват. 

Тъй като основната цел на всеки грим е да направи кожата да изглежда по-добре, ние трябва да си отговорим на въпроса, как минералните гримове в сравнение с нормалната козметика допринася за  естетиката на кожата.Отговора е ясен. Минералният грим  е особено полезен за прикриване на кръвните капилярчета  по кожата на краката, бръчки и други подобни, защото той отразява слънчевите лъчи.

 Той предлага много естествен и здравословен вид. Запомнете, че минералният грим  е водоустойчив и трябва да се прилага само веднъж дневно. Също така, за разлика от химическите  алтернативи, вие няма да имате проблеми да спите с него. Той е достатъчно траен и ако на следващият ден времето за нов грим ви притиска.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения