Рийз Уидърспун, звездата от филма This Means War


Тоалета на Рийз Уидърспун от филма „Това означава война”

Все още във военна униформа,  Рийз Уидърспун доста добре изглежда в розовата оптична  рокля, по време на последната  пресконференция на филма „This Means War ” (Това означава война).

 

Рийз Уидърспун, звездата от филма This Means War

С точно такъв тоалет Кейт Уинслет се появи преди години на подобен вид форум. Тайната на тоалета е да покаже извивките на тялото на актрисата и по специално, нейните прекрасни крака. Рийз Уидърспун официално представи костюма, с който играе в тази екшън комедия, макар че все още филмовата критика не се е произнесла.

Нова екшън комедия с Рийз Уидърспун,Том Харди и Крис Пайн

Отзивите за филма са доста ласкателни, поне с такова впечатление остана  Рийз Уидърспун след като показа физиката си по време на пресконференцията в Сеул, Южна Корея. Облеклото на 35-годишната актриса беше внимателно огледано , особенно черните линии, които минават надлъж и на шир по тялото и.актриса Рийз Уидърспун

Моделът за първи път е представен от  Карол Vorderman от гардероба на  Кейт Уинслет. Напълно отговаряща на външния си вид с черни чорапогащи и високи черни токчета, Рийз погледна аудиторията в щастливо настроение и се усмихна с широко. Към нея се присъедини и директора на филма McG по време на събитието, предназначено като за начало за южнокорейския пазар.

Филмът се разказва  за двама агенти на ЦРУ, които са и най-добри приятели, които водят епична битка по между си и са  влюбени в една и съща жена, която се играе от Рийз.  Главните мъжки роли се изпълняват от звездите Том Харди и Крис Пайн. Тъй като те не се явиха на пресконференцията, на тяхно място се появи директора на филма McG облечен с тъмни дънки и черен пуловер.

Междувременно  Рийз  говори малко за личния си живот, както и за кариерата си. Тя наскоро се разведе с  бившия си съпруг Райън Филип, описвайки времето прекарано с него като "предизвикателство". В момента тя е самотна майка на 12-годишната Ава и 8 годишния  Дийкън след развода им през 2007 г.

Тя каза: "Този период в живота ми беше предизвикателство, но сега се чувствам много по-силна, след като събере парчетата от пъзела на живота си и изградя  един нов свят за себе си”. "Можете да преосмислите много неща и да видите  смисъл в това, което се случва и което ви прави щастливи. 

Много хора преминават през именно такъв крастопът в техния живот, където всичко се разпада и не знаете какво да правите по-нататък. Трябва да бъдете готови за една връзка и да се научите да правите компромиси.” Филмът  „This Means War ” ще излезе официално в България началото на март.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения