Шарън Стоун се появи без грим


Шарън Стоун се появи без грим

Актрисата изглежда бледа и уморена. 53-годишната Шарън Стоун,  винаги внимателно съблюдава да изглежда много по-млада от възрастта си и прави всичко възможно за да поддържа красотата си на високо ниво.

Шарън Стоун се появи без грим

Но въпростната  сутрин, изглежда не и е било  до външния и вид. Когато  филмовата  звезда се появи в залата за пристигащи на летището в Лос Анджелис, тя изглеждаше бледа и уморена.

Шарън мина през тунела  на летището без грим на лицето си, и очевидно не  очакваше, че там ще я очаква горещото посрещане на папараците. 

Папараци снимат Шерън Стоун без грим

Актрисата, която обикновенно носи големи , тъмни очила за да скрива очите си от нежелани погледи, очевидно този път ги е забравила.

 Шарън Стоун  е била облечена с удобен костюм за пътуване, пуловер, избелели дънки и сива тениска. Очевидно  дългият полет толкова е уморил  звездата, че  е нямала време да грабне четката преди да напусне самолета.

Явно  не и пука особенно много как изглежда, но побърза да грабне телефона и да се обади в къщи на роднините си. sheran stoun bez grim

Докато актрисата работи, у дома я чакат нейните синове - 11-годишният Роан, 6-годишният Лейрд и третия си син Куин, когото тя осинови през  2006 година.

Холивудска звезда без грим

 Шарон е много ангажирана със снимките на филма "Боговете идват лоши", в която тя играе богиня на любовта и красотата  Афродита.53-годишната актриса изглежда добре в новата си роля, както се очаква за Афродита. 

Разбира се, продуцентите са имали възможност да изберат и по-млада актриса, но  очевидно е нямало нужда. При един добър грим съчетан с природната хубост и естествен чар на Шарън не е проблем да се яви на конкурс за красота.

Известно е, че сюжета на филма ще се развива в днешен  Ню Йорк, къдете  живеят древногръцките богове. Според сценария Аполон се влюбва в простосмъртно момиче, а това противоречи на древните канони и може да унищожи целия свят. 

Шарън в ролята на Афродита, и Кристофър Уокън в ролята на Зевс играят ключовите роли на филма. 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения