Модно бельо пролет –лято 2010г.


Модно бельо пролет –лято 2010г.

В  пролетния  на въздух, осезаемо се усеща приближаването на лятото. Облеклото е все по-леко  и блузите  стават все по-тънки и по-прозрачни. Когато не усещаш вече отминалия  студ, чувстваш древния зов: Искам да бъда сексуално привлекателна! Нека  да го обмислим. А кое  може да направи жената да изглежда сексуално, а не бельото да изглежда просто закачливо? А някои даже твърдят  , че то е един от най-важните части от гардероба?

Модно бельо пролет –лято 2010г.

Стайлс -Ретро.Тъй като жените облечени в ретро са  една мистерия  или дори един капан за мъжете. Дантели жартиери, чорапи, гащи ... за модерната жена такива уточнения може да изглеждат неприложими. И това е вярно: това бельо е чисто декоративно натоварване. Но е възможно да го използвате като "пакет", ако искате да дадете на любимия си мъж ... себе си.brass

Венециански стил.

Не е напълно ясно защо дизайнерите са дали това  име. Причината може да е венецианското величие на обстановката, използването на сложни многоцветни дантели, злато и плитки от сребро . Такъв вид  дрехи изглеждат   сложни защото има допълнителни кристали, висулки, "благородни" камъни, много и разнообразни по форма панделки и брошки. В един момент, може да подлежи на съмнение: това бельо може да е  разкошна  вечерна рокля? Опростена версия на венециански стил: една дантела или сатен бикини се добавят към тялото, корсети или полукорсети.

Класика.

Ако сти падате по модните  тенденции и сте предупредени да преувеличавате  своята сексуалност, винаги може да се дадете предимство на класиката. Тези  меки пастелни нюанси и същия  черен цвят. Преобладаващият модел са сутиени - сутиени без презрамки и здраво прикрепена кордела за главата.
Красива дрехи е просто един инструмент. Източник на увереност в собствената ви сексуалност която я има  всеки от нас. Понякога обаче се нуждаете от малко флиртуващи подробности за да покажете истинската си сила.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения