Модни дрехи - капан за мъже


Модни дрехи - капан за мъже

В  пролетния  на въздух, осезаемо се усеща приближаването на лятото. Облеклото е все по-леко  и блузите  стават все по-тънки и по-прозрачни. Когато не усещаш вече отминалия  студ, чувстваш древния зов: Искам да бъда сексуално привлекателна! Нека  да го обмислим.

Модни дрехи - капан за мъже

 А кое  може да направи жената да изглежда сексуално, а не бельото да изглежда просто закачливо? А някои даже твърдят  , че то е един от най-важните части от гардероба?Една жена може лесно да прецени дали един по-зелен цвят на тревата на утрото или цвят на листата на зелена топола в началото на май би и подхождал. Но тя знае точно с какво е украсено нейното бельо . За да се уверете, че избора ви е направен правилно в съответствие с модните тенденции, спрете вниманието си на моделите  бельо   за пролет-лято 2010.

Цветове

Ние отново няма да ви  изненадаме, като ви кажем , че  един от най-модерните  цветове е черния.Дизайнери и този път са предани на  класическата бележка към моделите си - Всичко "Плюс" черно бельо изглежда елегантно.Но много черно - това вече е прекалено много. Така че обърнете внимание на отенака, който отдавна се третира като  благороден: наситените  -brass бургундско червено, изумрудено зелено, червено. Има и по-малко познати и по-меки нюанси на - да речем, една тухлено-оранжево, коралово и  бледо жълто.

За любителите на екстремните цветове предлагаме - еталон на светли, почти кисели цветове: жълто, оранжево, зелено, като монофонични и с ярки цветни модели.Ще ви издадем една малка тайна: много стилен външен вид на ярки образци в комбинация с черна дантела би изглеждало страхотно на фона на  цветен сутиен и бикини .

Формат

Тук имате пълна свобода. Може би това би било глупаво да се декларира като тенденция-низки бикини, защото, честно казано, те не са всеки, а за  младите  дами. През този сезон ние сме свободни да избираме  каквото си поискаме и най–важното разбира се е да са ни удобни.

Например: висока талия и панталони с ниско нарязана линия на бедрата. Освен това този тип бельо е за оформящият ефект на фигурата. И ако талията ви е ниска, тя ще изглежда  още по- изискана  и благородна. През летния сезон ще бъдат отново актуални модели на „push-up”, което ще позволи дори и на собственичките  на  малки гърди да се носят такова бельо. И тук към съвременните тенденции се правят корекции. Много компании са пуснали модели с лицеви  дантели, при което е разрешено да надникнем изпод  дрехите.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения