Няма данни органичните храни да са полезни за здравето


Катарина Малиорини се продава на търг по интернет

Катарина Малиорини продава  девствеността си по интернет и засега има доста кандидати, като един от тях е готов да даде сумата от 160 000 долара.  Бразилката от град Санта Катарина, съобщи, че част от парите ще ги дари за благотворителност в нейният роден град.

 

Търгът приключва на 15 октомври и късметлията ще трябва да се изследва за венерически заболявания.  Въпреки тези мерки за сигурност, акта ще бъде направен с презерватив. За да няма усложнения от правен характер, „процедурата” ще се извърши на самолет летящ от Австралия за САЩ.

Девствеността на  Катарина Малиорини ще бъде проверена от лекарски екип, непосредственно преди полета. 20 годишната жена, не се чувства проститутка, защото го прави веднъж в живота си. Електронното издание Daily Mail съобщи, че идеята за такъв публично огласен секс  е от австралийски филм "Virgins Wanted" (Търсят се девици).

90% от възнаграждението  отива за девицата както и твърдата сума от 20 000$. Друга любопитна подробност е, че действителният секс няма да бъде филмиран. Документалният филм обхваща живота преди и след големият момент.Catarina Migliorini

„Това не е порно филм”, обяснява участничката „В противен случай щях да умра от срам.” Отзвукът в Бразилия е огромен.  Започна една ожесточена полемика, в която някои коментари бяха доста крайни , като например, че след като вземе тези пари Катарина няма да си намери работа, освен като проститутка.

Да не говорим че няма да си намери мъж, който да иска да се ожени за нея. Нека припомним обаче, че в Бразилия според статистиката средно младите момичета губят девствеността си на 16,4 години. Не е ясно колко пари ще дари за приют Малиорини, но в интервю за местен вестник каза:

„Искам да видя света по различен начин за да направя разликата  и би било истинско лицемерие  ако не запази част от сумата.” Бразилката мисли да учи висше образование в Аржентина.  Между другото има и мъжко участие в проекта " Male Virgin" .  Мъжът се казва Алекс Степанов и досегашното предложение е 1300$. А вие какво мислите млади дами.....

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения