мода за деца, дрехи и обувки за деца, актуална мода


Ценни съвети за ранното ставане на децата за училище

Започването на новия ден, понякога е много трудно, особено когато се нуждаете от време, за да се приготвите за работа, а в същото време вашето дете трябва да го изпратите на училище. Трудностите са двойно по-тежки защото е необходимо да имате време да следите детето дали си мие зъбите, дали си е изяло закуската и дали си е сложило всичко необходимо за училище.

 

 

Това изглежда е дълъг и труден процес както за вас така и за децата. Ето и някои простички съвети и хитрости, които могат да са ви от полза.

Възпитание на децата да стават рано за училище

Проблемът всяка сутрин, се превръща в истинска борба с децата. Решението е неутрална позиция - вашата реакция отнема прекалено много време. Настроенията на децата ги приемете като сутрешни  странности, които минават бързо, ако не се обърне внимание на тях. 

Ако детенцето ви не е в духа на днешния ден, процедурата по измиване на очите в банята може да му отнеме повече време от обичайното. Ако се  откаже  да закусва, не го насилвайте, а поставете  в чантата му повече сандвичи и кисело мляко. Децата се обличат в последния момент, когато вече закъсняват.

Решението е да се опитате да възпитавате своите деца да слагат някои дрехи веднага след като станат от леглото. Разбира се трябва да се внимава да не си изцапат ризата и панталона на закуска. рисунки на деца

Освен това е добре малчуганите да привикват да ходят леко на училище според сезона разбира се (да не се навличат излишно). Детето сутрин е объркано и недоволно. Решение: Пуснете му  компилация от любимите му песни.

 Също така, то трябва да се  ориентира, че до края на първата песен например трябва да се събуди и да си е измило зъбите. Като правило, родителите трябва да се включват в „представлението” по някакъв начин и да развеселяват и поощряват детето. 

В противен случай може да получи обратният ефект и сина или дъщерята ви да почне да капризничи и да отказва да ви слуша.

кавга родител детеИма и още една хитрост, с която може да надхитрите малчугана – като влезете в неговият свят с картинки.

Необходимо е с него да нарисувате илюстрации на нещата, които искате да се случват сутрин.

Например много лесно може да нарисувате, как си мие зъбите например и тази рисунка да я закачите в банята. 

Сложете такава и в коридора където се обличате. С течение на времето, то ще бъде в състояние да го прави, без да му се подсказва с илюстрации и евентуално дори да започне само да си приготвя закуската.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения