Исландия много природни феномени на едно място


Атракции и природни забележителностти в Исландия

Насладете се на природата на Исландия и нейните забележителности. Най-добрият начин да стане това е като си наемете за няколко дена супер джип. Пътуването е много приятно  и най-голямото предимство, е че може да излизате от пътните настилки и да стъпвате  извън туристическите маршрути.

 

Исландия много природни феномени на едно място

Ето и някои от  най-атрактивните места за туристите:

Вижте активният  вулкан    Ейяфятлайокутл или Хекла и се потопете в геотермалните извори от недрата на вулкана.

Представете си, че сте сами в средата на исландската планина, пийвате си любимото питие потопени в естествен геотермален басейн под звездите и гледате полярното сияние. 

Невероятни природни атракции в Исландия

Прекрасно е нали. После се прибирате в топлата планинска хижа и си похапвате вкусна храна. На сутринта geotermalen baseinприключението с джиповете  продължава до следващият величествен пейзаж или природна забележителност.

Южния бряг на Исландия около Ейяфятлайокутл е много живописен и има много места за разглеждане, включително двата красиви водопади, ледници и вулкани, както и плаж от черен пясък. 

Опитайте да пояздите месните коне. Те са доста нисички, но не ги бъркайте с понитата. Не пропускайте и Синята Лагуна.

Не случайно я наричат „Лунен пейзаж” в Reykjanes. Има си всичко вулкани, различни формации от лава. Самият  Нийл Армстронг и Олдрин са дошли  в Исландия за да тренират  своята лунна разходка. 

Насладете се на Исландската безплодна пустиня и планини.  През август можете да направите уникални снимки, които са само веднъж в годината - фойерверки над глетчера Jokulsarlon и вечерите на културата в Рейкявик. 

The Golden Circle е най-популярното дневно турне в Исландия за хората, които за първи път посещават страната. Турнето включва посещение на водопада GullFOSS и гейзери. gletcher v islandia

Въздушният стълб на  Strokkur  достига  30м височина. Направете разходка с лодка на ледената  лагуна Jokulsarlon, както и на полуостров Snaefellsnes на изток.

Там където тектоничните плочи се срещат има малки рибарски селища, както и поглед върху няколко красиви и уникални водопади. Приятно пътешестване на остров Исландия.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения