Кипренето, да привлечем вниманието към себе си


Жест на тялото, кипрене – как да го правим?

Кипренето е съзнателен или несъзнателен акт в отговор на внима­нието на някого. Човек, който се кипри, от една страна се опитва да привлече вниманието към себе си  и едновременно с това се старае да се представи в най-хубавата светлина.

 

Кипренето, да привлечем вниманието към себе си

Ще го видите всеки път, когато хората искат да обърнат вниманието към себе си. Понякога може да е съвсем просто - мъж маха влакънце от дрехата си, жена си оправя косата или прокарва пръсти по устните си.

Кипренето преминава през спектъра от най-простите неща, които дори не осъзнавате, че правите, до напълно откровеното глезене пред друг човек.

Контене и кипрене, каква е разликата

Как се променя то в различна обстановка.

Може да го правите по по-изискан начин по време на заседание - оправяне на ръкавите, разкопчаване на сакото, приглаждане предницата на блузата.

Но при сексуалното „кипрене“ жестовете стават много по-предвзети. Една жена може да отмята глава, за да покаже на мъж колко лъскава е косата й, а също така да разтърка врата си.Понякога жената може да „се кипри“ дори когато не се интересува от даден мъж - може просто да иска той да прояви интерес към нея: „Виж какво не можеш да имаш!“.Нашият съвет е да го правите  по по-привлекателен начин. Кипрене­то може да бъде невероятно съблазнителен инструмент, когато се прави по правилния начин.

Развийте уверено, самобитно движение като напри­мер тръсване на косата или поглаждане на устните, което можете да при­ложите в подходяща обстановка.kiprene i kontene na zena

Направено както трябва, „кипренето“ ще изтъкне най-хубавите ви качества; направено зле, може да изиграе ролята на увеличително стъкло за най-малко привлекателните ви черти.

Десет жеста, които отблъскват

1.

Прехвърлянето на ключовете за колата

2.

Щракането на химикалката

3.

Тактуването с крака

4.

Дъвченето на друго, освен храна (нокти, устни, химикалка, слам­ка, клечка за зъби, колие, вътрешната страна на бузата и т.н.)

5.

Краченето напред-назад

6.

Полюляването

7.

Завинтването и развинтването на капачката  с вода

8.

Човъркане на ноктите

9.

Чопленето на устните

10.

Барабаненето с пръсти или потропването

 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения