Какви дрънкулки са на мода това лято?


Какви дрънкулки са на мода това лято?

Иска ви се през това лято да се отърсите от всички дрънкулки, които ви обременяват. Искате да се чувствате свободно, необременени от аксесоарите, които ви следват навсякъде като например слънчевите очила.

Какви дрънкулки са на мода това лято?

Колкото и да искате да се отървете от тях, като ви блесне жаркото слънце в очите и започнете да премигвате на парцали, не ви остава нищо друго освен да ги сложите.

Едва ли ви е толкова забавно, модата си е мода.

На кой аксесоар  да заложим това лято?Идва ред на цветните мъниста. Ако още не сте се снабдили с тези дрънкулки като перли и огърлици е най-добре да го сторите. Един такъв аксесоар ще внесе много настроение и стилност във вашата визия и имидж.

Интересни съчетания от аксесоари за плажа

Дори и да сте с по-обикновенна рокля, комбинацията на мъниста и малки обици ще подчертае вашият изключителен стил.cvetni manista na modaКупете си шарена чанта с мотиви от цветя по нея , като нека размерът  и да е по-голям, така без проблем ще съберете всички ваши женски аксесоари , а и ще ви направят по слаба и елегантна.

За прохладните вечери на плажа е достатъчно да си вземете чанта тип портмоне за даизглеждате по-стилна и елегантна.Нека не забравяме и вашите крака.

Това лято на мода са ниските подметки, които ще облекчат вашите ходила. Равните подметки ще предадат на краката ви така желаният комфорт.

Сандали с  различни ярки цветове (шарени) ще направят вашата походка секси красива. Разбира се високите токчета не ги отписваме напълно.

Те са винаги на мода, затова не се колебайте и изберете свежи цветове за облеклото си.Друг интересен аксесоар са слънчевите очила.

Предпазвайки вашите очи, те завършват перфектно вашата модна визия. Издължените рамки тип „котешко око” идеално покриват зоната около очите ви, за да ви предпазят от изгарящите слънчеви лъчи, праха и петната под очите ви.

Изберете си кафяви или черни оттенъци на стъклата, а самите рамки нека да са цветни с флорални мотиви.Златните и сребърни гривни са хит това лято.grivni i manista

Редувайте едноцветни гривни на едната ръка , а на другата пъстроцветни мъниста. Вечерите наблегнете на гривни с геометрични фигури.

С две думи тенденциите на лятота са напастване и смесване на всички налични аксесоари, които сте си купили или ги имате в наличност от предни лета.

Нищо не хвърляйте, запазете си го за другото лято, защото модата е променлива величина и не се знае другото лято каква ще е. Съчетаването на аксесоарите го оставяме на вашето въображение. Отдайте му се и няма да сгрешите.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения