дамска мода и модни тенденции, актуално за сезона, модерни дрехи,


Тайните показани в дрехите, които носим

Не зная дали сте се замисляли, но дрехите, които носи една жена могат да говорят много за нея. Малко изтъркано звучи фразата , че дрехите правят човека, но за радост това е неоспорим факт. Според психолози, облеклото показва нашите тайни желания и тогава изниква въпроса как да разберем какви са те?

 

Има жени, които всячески се опитват да покажат своя бюст. Така те демонстрират глад за власт и желание на контролиране на нещата от които се интересуват. Според друга теория, която аз не поддържам, прекалената натруфеност с бижута показва че дамата има най-вероятно финансови проблеми и е несигурна.

Вашият гардероб може да  подскаже какви чувства и мисли са в душата ви или с други думи казано какво става вътре в нас. Има доста примери за грешки в избора на подходящо облекло, които жените често правят. Ето и някои от тях:

Жените често попадат в капан и пазаруват скъпи маркови дрехи. Според тях това е гаранция за качественна и стилна дреха. Носенето постоянно на дрехи за офис е грешка, както и прекаленото купуване на един и същ стил облекла.zenski toaleti

Ако носите последните 5 години един и същ вид дрехи - това се нарича „придържане към един коловоз” от гледна точка на модата. Ако към това прибавим и прекалената показност на бижута , може да се възприеме като демонстрация на богатство, а всъщност да живеем на кредит.

Дрехи с разголен бюст показват желание за контрол и власт, а ако блузата ви е закопчана догоре с копчета, все едно искате да кажете  "женствеността означава слабост, а не сила". Носенето на високи токчета, според схващането е липса на достатъчно интелект, но пък вдъхват доверие и сигурност. Ако към горенаписаното не сте много съгласни, то ще се съгласите,  че поне дамата е висока колкото колегите си мъже.

Внимание, ако често носите дънки и ходите с маратонки (предпочитате спортно облекло), бъдете внимателни. Това най-вероятно означава, че вие се оприличавате с майчинството и потискате други части от личността си.

Вероятно се чувствате виновна за нещо или може би сте уморена. Младите жени по-често прибягват до късите поли, с което търсят вниманието на околните (особенно мъже), а ако жената е по-възрастна сигурно още не е осъзнала, че е пораснала.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения