Нови зарядни колонки за електромобилите

Статии за автомобили, автопарк, последни модели, луксозни коли, нововъведенияПътуване по електрически на магистрала

 Безплатно  захранване на автомобила  е най-новото постижение, с което се хвалят англичаните. Посредством  специално пригодени станции със слънчеви панели се генерира енергия,  с която се захранват електромобилите

Нови зарядни колонки за електромобилите

Това е един вид нова  зелена революция за колите, които  за първи път ще са  в състояние да пътуват навсякъде във Великобритания.

Първата в света национална мрежа по автомагистралните точки за зареждане на електрически автомобили се открива днес Обединеното кралство.

Електрически колонки по магистралите в Англия

Дванадесет  такива станции вече са открити, а до края на септември още 17 ще се отворят.

Този ход на практика  означава, че  електрическите превозни средства за първи път ще могат да пътуват навсякъде във Великобритания.

Министърът на транспорта Майк Penning (на снимката) използва именно такава слънчева енергия за колата си в Южен Хертфордшир. зелени технологии за колите

Нов вид електрическа енергия за по големите магистрали в Обединеното кралство

Преди това, основната пречка за хората, които искат да закупят електрическа кола беше тревожно малките на брой станции за зареждане, с което се ограничават да пътуват само в рамките на собственият си град.

Дейл Винс, основател на Ecotricity, фирмата, която стои зад мрежата, заяви: "Досега зарежданията ставаха само в градските центрове като Лондон - там където няма чак такава необходимост.

Статистиката показва, че с този вид възобновяема енергия е по необходима за по-дълги пътувания между градовете - и това означава, че магистралите трябва да се въведат такива енергийни колонки.Всеки пост се захранва с 100% "зелена" енергия - вятърни и соларни паркове из цяла Великобритания.

Те се намира извън главните  входове на градовете от двете страни на пътя  и ще  бъдат достъпни за всички влизащи и излизащи коли които са снабдени с  swipecard.ekokolonki po magistralite

Така вече всеки ще може да обиколи Великобритания без да се притеснява че ще закъса без ел.енергия.Електрическите автомобили могат да бъдат заредени само за 20 минути с помощта на бързо  презареждане с доставка 32А или пълно зареждане само за в два часа. 

До всеки един такъв възел на енергия има и хотел, в който ако преспите ще ви бъде заредена колата с по-бавна 13A доставка, по-добрият вариант за батериите.

Създадената  инфраструктура ще даде голям тласък към намаляване на вредните емисии в атмосферата и ще  бележи началото на края на стария двигател с вътрешно горене.

Нека направим и съпоставка в парично изражение:използвайки само силата на вятъра това ще струва

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения