Впечатляващ BMW M4 GTS

Статии за автомобили, автопарк, последни модели, луксозни коли, нововъведенияВпечатляващ BMW M4 GTS

Впечатляващ BMW M4 GTS е  нова изключително технологична кола, едно ново начало за  BMW M4 Coupe. Със своя мощен двигател и високоефективните технологии във всеки един елемент  показва че върви напред пред конкурентите. Всичко това се дължи на тридесет годишен опит на инженерите BMW M. Новаторски усет в разработките, олекотена конструкция на шасито и задвижваща система ще бъдат н аразположение през 2016 година в Северна Америка.

 

Впечатляващ BMW M4 GTS

Характерът на BMW M4 GTS въплъщава голяма емоция в шофирането и изключително устойчиво поведение на пътя. Няма какво да се крие BMW M4 GTS  е спортен автомобил във всяко едно отношение. Двигателят на BMW M4 GTS е шестцилиндров редови турбодвигател с иновативна технология за инжектиране.

Голямата мощност обаче увеличава нивото на емисиите CO2 194 г / км. и разхода на гориво е 8.3 литра на 100 км. За радост това са единствените недостатъци, но ако погледнем към скоростта тя е много висока 305 km / h и ускорение от 0 до 100 км/ч само за 3.8 секунди . Истинска фантастика за спортна кола.

Всичко е в детайлите, така споделя изпълнителният директор на BMW . Германците са известни със своята дисциплина и стриктност . Те са успели да спестят тегло от интериора с въвеждането на въглеродни влакна в седалките и тапицерия , лека централната конзола. Стандартно оборудвана седемстепенна скоростна кутия с къси предавки, която дава необходимата мощност към задните колела.

Алуминиевите джанти са тип многолъчева звезда, а гумите са Michelin Pilot Sport - задни: 285/30 R20 и отпред: 265/35 R19 . Всичко това е направено специално за модела BMW M4 GTS. Сцеплението на гумите с пътя е изключително добро, което важи за остри завои.  BMW-M4-GTS-best-photoОтпред има два комплекта къгли фарове с пръстени от страни за LED (светодиодна) технология и BMW Selective Beam срещу заслепяване на насрещно движещите се автомобили така наречените адаптивни фарове.

Задните светлини подчертават ширината на задния край, правят колата по-атрактивна особено в тъмнина. Интериорът е фокусиран в спортната визия. Спортни кожени седалки от Alcantara , убедителен конфорт, триточкови предпазни колани и оптимизирано арматурно табло са само част от иновациите вътре в купето.

Характерно за външният дизайн е задният спойлер, проектиран така, че да увеличи аеродинамиката при висока скорост. Друго предимство е системата Drivelogic , която представлява три програми за смяна на трансмисията. По този начин BMW M4 GTS може да работи от мощен спортен режим до по-спокойно темпо на шофиране.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения