Последен модел Mercedes-Benz GLC

Статии за автомобили, автопарк, последни модели, луксозни коли, нововъведенияНова модификация Mercedes-Benz GLC

Последен модел Mercedes-Benz GLC излиза на пазара за коли през 2016 година с фантастични технически параметри и обновена линия от помощни системи за управление

 

Последен модел Mercedes-Benz GLC

В динамичен режим Mercedes-Benz GLC работят отделно всички колела, което прави колата спортен тип, а  пътниците се чувстват комфортно. Това е една нова стъпка за усъвършенстване на SUV моделите като цяло в автомобилния бранш. Класически офроуд автомобил с изчистен дизайн, много приличащ на съвременните ванове като интериорно пространство.

Техническите характеристики обаче отстъпват съществено на съвременните джипове. От външният дизайн може да насочим вашето внимание към триизмерната радиаторна решетка и по средата разбира се логото на Mercedes. Предните фарове са украсени със светодиодни лампи, които образуват LED светлините и придават на колата самоуверен външен вид.

Броните се предлагат в 3 разновидности, но влизат в базовата цена. Клиента може да си избере броня за офроуд или за спортен вариант на каране. Колесната база е увеличена с  118 мм, с което се удължава общия габарит на автомобила. Хоризонтално разположените мускулести рамене, които завършват умело към задните светлини добавят общото усещане за съвършен дизайн.

Интериора също е впечатляващ. Лукс в съчетание с удобство са само част от спортният дизайн на вътрешното оформление. Нека споменем увеличеното вътрешно пространство на Mercedes-Benz GLC  и по-големите възможности за разполагане на багажа на пътниците. Добрата атмосфера в съчетание с кожен салон и спортен дизайн е отличителен белег на Mercedes-Benz GLC.

Умерен лукс педантично завършени детайли и стъклен покрив, който увеличава светлината в купето, са само част от изненадите които са ви подготвили инженерите на Mercedes. Mercedes-Benz-GLC-2016Динамика, ловкост и контрол, това са техническите показатели, с които двигателят ще ви впечатли. Ниски нива на СО2 и 5 програми на шофиране: спорт, ECO, комфорт, SPORT+, индивидуални настройки са част от опциите на този последен модел Mercedes-Benz GLC.

Всеки бъдещ клиент има възможност да избира своя SUV според личните си предпочитания, като трябва да отбележим кои са екстри влизат към основното оборудване. Започваме изброяването с Cross-Traffic Assist, последно поколение Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist и  PRE-SAFE® PLUS. Намален е шумът и вибрациите в кабината при високи скорости на колата. Нека споменем също факта, че Mercedes-Benz GLC е хибриден модел автомобил.

В електрически режим, двигателя с вътрешно горене остава изключен и цялата можност идва от електрическият двигател. Той е безшумен и ускорява от 0 до 100км/ч за 5,9 секунди. Ако шофьора прецени да спира колата по електрически път, енергията на спиране се натрупва в акумолатора и може да се използва в някой бъдещ момент. С това се удължава времето за презареждане на батериите. Помислено е за пешеходците, защото при поява на пътя се задейства системата за предупреждение BAS PLUS. Спирачките задействат автономно, а те се задействат от предните видеокамери, с които е снабден Mercedes-Benz GLC.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения