BMW 1-Series

Статии за автомобили, автопарк, последни модели, луксозни коли, нововъведенияНов модел BMW 1-Series

BMW 1-Series е един широко модифициран и ефективен автомобил с усъвършенстван дизайн, както отпред така и в задната си част. Много изразителна спортна кола, насочена изцяло върху удобството и желанията на своите клиенти. Техническите показатели не са за пренебрегване. Среден разход на гориво на 100 км е 8 литра, но има икономичен режим, при който разхода на гориво стига фантастичните 3,4 литра.

 

BMW 1-Series

Емисиите на CO2 в  комбиниран режим е 188 г на км, което се дължи на въведените през последните години Efficient Dynamics технологии. Изборът от двигатели също е от значение, като вариантите са няколко: бензинови и дизелови двигатели с три и четири цилиндъра и шест цилиндров редови двигател захранване BMW M135i M. Задното предаване в допълнение с BMW TwinPower Turbo технология дават различно усещане за пътуването.

Инженерите на BMW 1-Series са помислили за стабилността на колата в остри завои. Въведена е wheeldrive и Xdrive системи, които увеличават сцеплението на гумите с пътя и подобряват динамиката на автомобила. Не случайно ускорението от 0 до 100 км / ч  е само 4.7 секунди. Интериора е променен, като се подчертава спортният стил и усещане за нещо уникално с първокласни характеристики.

Екстериора също е в на доста високо ниво, типична спортна елегантност и висок клас съдържание. В типичен за BMW 1-Series стил въздухозаборници подчертават динамичният потенциал на колата. Фаровете имат плоска геометрия, оборудвани са с LED дневни светлини. Задните светлини също са променени приличащи на  "L" форма характеристика.BMW-1-Series

Стандартно оборудване за новия модел  BMW 1-Series включва климатик, сензор за дъжд, IDrive операционната система, 6.5-инчов дисплей с висока разделителна способност и BMW Radio Professional вграден в арматурното табло. Три са режимите за избор на пътуване: Sport Line, Urban Line и M Sport. Те дават възможност за целенасочена индивидуализация и нова визия за технологиите в този бранд.

В помощ на шофьора са въведени няколко допълнителни системи Active Cruise Control системас  радарно базирана функция Stop & Go, последно поколение паркинг асистент с камера за обратно виждане, системата Speed ​​Limit Info и др.  Системата Collision Warning предупреждава водача на колата за опасност от сблъсък и липса на достатъчно разстояние от предната кола на пътя.

Подава се звуков и светлинен сигнал за да се вземат необходимите мерки от шофьора. Lane Departure Warning system  предотвратява заспиването на шофьора и напускане от лентата за движение. Всички модели от новата BMW 1-Series  са стандартно оборудвани с достъп до всички  мобилни  интернет услуги, включително  Real Time Traffic информация. BMW 1-Series ще задоволи и най-капризните клиенти на този клас коли.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения