За вас Дами, съвети за по-добра визия


Как да скрием дефектите на тялото си

Повечето от нас жените не могат да изглеждат като манекенки, а и не е наложително да се търси точно такава визия. Времето не прощава на никого. Дори и ежедневно да се грижите за вашето тяло идва един момент в който то така или инъче се отпуска.

 

За вас Дами, съвети за по-добра визия

Проблемите с фигурата на съвременната жена не са от вчера. Някои дами имат коремче, други са много слабички, а трети имаш широк ханш.

Красиви женски фигури, как да го постигнем?

Много е важно да знаем как да прикрием тези наши досадни недостатъци във визията и да ги превърнем по възможност в наше предимство.

Или с други гуми казано да превърнем дефекта в ефект. По долу ще ви запознаем с някои тънкости за да изглеждаме поразително.

Ако сте слабичка е добре да избягвате вталените дрехи. Придържайте се към по обемни облекла и покажете само фината си талия и тънката шия. Цветовете на дрехите ви да са в светли тонове, а материите да са с вертикални или с хоризонтални райета.

Ако обаче имате широк ханш избягвайте набрани поли, които да са стеснени в бедрата ви. Трябва по някакъв начин да балансирате широкият ханш, като например носете големи яки. Цветовете на дрехите да са както следва: в долната част студени, горе топли тонове.zensko krasivo tqlo

Добре е да скривате раменете си (сложете подплънки), а ръкавите по възможност да се разширяват в долната част. Жените с коремче са в доста незавидно положение, защото дрехите трудно го скриват.

Тогава е нужно да пренесете вниманието на визията си към нещо по-ефектно като стил на обличане. Украсете шията си с бижу, ревера на сакото както и раменете ги облечете с нещо ефектно или някакъв детайл. Избягвайте да подчертавате талията и нека силуета ви да е трапецовиден. Кройките да са с вертикални линии, едноредово закопчаване и външни шевове.

Не носете тесни поли с увиснали, широки колани. Нека обобщим. Тези части от тялото, които не си харесвате не ги подчертавайте, т.е. там дрехата не бива да е по тялото ви.

Ако трябва да намалите визуално нещо по визията си, по презумция трябва да се увеличи всичко останало. С други думи казано не прилагайте принципа на подобието, който е валиден в математиката.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела

  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения