Ева Лонгория красавицата от сериала „Отчаяни съпруги”


Ева Лонгория, лъскава коса и стилен трикотаж

С гланцовата  си кестенява коса и плетения  розов пуловер, Ева Лонгория изглеждаше доста секси при напускането на салона за красота в Бевърли Хилс вчера. 

 

Ева Лонгория красавицата от сериала „Отчаяни съпруги”

36-годишната актриса от ”Отчаяни съпруги" показа перфектно оформените си бедра, красивото си грейнало лице и перфектна усмивка.

 Бежовите прилепнали панталони и пантовките с висок ток я правят доста съблазнителна за мъжките погледи. Огромната  розова чанта и слънчеви очила придават на Ева един завършен вид.

Скандал около сериала Отчаяни съпруги

 Звездата видимо  изглеждаше в добро настроение, тъй като се разхождаше с колата си в Лос Анжелис под лъчите на залязващото слънце. 

Ева  днес, е без своя приятел Едуардо Крус,  с който тя има връзка след развода си с баскетболиста Тони Паркър. "Любовта не можа да се получи  с този човек [Тони]. 

Но  човека, с който съм в момента се чувствам превъзходно, заяви Ева Лонгория в интервю наскоро пред  Vanity Fair. "Единственото нещо, което ще кажа е, че съм  много щастлива, че се намерихме с Еду (Едуардо Крус)."

Ева  както и останалите жени от сериала „Отчаяни съпруги” особенно  звездата Николет Шеридан тази секс симфола ева лонгорияседмица се появиха в заглавията на западната преса. Шеридан е призована като първият свидетел, като част от съдебно дело възбудено от нея самата  срещу създателя на шоуто Марк Чери.

48 годишната Шеридан  съди Марк Чери, като твърди, че  той физически я е нападнал със сексуални подбуди.

Именно по тази причина тя излиза от сериала, като нейната героиня е убита в една от  сериите.

Това всъщност е и отмъщението на Чери. Шеридан иска  4 милиона щатски долара обезщетение за предсрочното и излизане от сериала „Отчаяни съпруги”.

Лонгория, Фелисити Хъфман и Марша Крос са призовани за свидетели в защита на Чери.

Според изявленията им те никога не са имали подобни проблеми със своя работодател. Тази година се завършва осмия сезон на сериала и според създателите ще е последен.

Очакваме го с нетърпение.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения