Отново скандални дрехи на Лейди Гага


Лейди Гага с прозрачни найлонови дрехи

Изглежда  Лейди Гага няма никакви задръжки относно облеклото, с което излиза пред публика. Този път модата, която тя се опитва да наложи е достигнала тавана на безвкусицата. На снимката се вижда, че тя е облечена в  стара  душ завеса, обвита по голото и тяло.

 

Отново скандални дрехи на Лейди Гага

25-годишната  певица, която  е известна  със своите странни дрехи, направи фотосесия  по-секси от всякога, като нейния  инвентар направо се е вкопчил по тялото и, включително и нейните гърди. Певицата избра този филмов  аксесоар  за да рекламира новото си турне.Както по-късно звездата обясни , с такава прозрачна материя никак не е удобно. Тя по-скоро би я използвала за опаковане на консервирана храна за да не мирише.

Самата материя много наподобява прозрачно фолио и е неудобна за облекло. Разбира се певицата разкри през седмицата , че се гордее с извитите си форми на тялото и затова често ги излага на показ.

Тя говори също  така за времето когато е била по-малка и е  страдала  от булимия, заради желанието си да има "слабо тяло на балерина."лейди гага голо тяло

Лейди Гага на показ със секси облекло

Лошото момиче на музиката, както някои я наричат е  прекарвала по-голямата част от времето си в гимназията в упражнения, защото   е била нещастна от пухкавите си форми. Дори и сега, след като вече е една от  най-успешните звезди на световната музика  призна, че все още се бори  с теглото си."

Новият имидж на лейди Гага

Исках да съм кльощава малка балерина, но за мое нещастие  бях едно пълничко малко италианско момиче, чийто баща ядеше кюфтета на масата всяка вечер. Когато се прибирам в къщи ми се искаше да попитам : „Татко , защо вие в къщи слагате на масата все кюфтета, от които се пълнее.

Аз трябва да съм слабичка. Яжте спагети – трудно е но... Трябва да говоря с някого за това”.Лейди Гага заяви, че нейният глас е щял да пострада, защото булимията е можела да увреди гласа и."Тя направи гласа ми лош , така че трябваше да се преборя. Киселините които идваха от стомаха ми влияеха пагубно на  гласните струни ", допълни тя.

Говорейки на конференция за жените в Лос Анджелис,  певицата призова младите момичета да не следват нейният път, и че тя все още се бори с теглото си. Нека припомним, че за миналата година Лейди Гага благодарение на нестандартният си имидж направи 100 милиона долара  - нелепо е нали? Според някои критици тя си е една стриптизьорка с хубав глас и голяма реклама.

 

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения